Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:59 | August 27, 2018

De perfekta jeansen

Jacka: Studio Total / Sneakers: HÄR / Jeans: HÄR / Top: HÄR / Väska: Rebecca Minkoff / Bälte: HÄR / Datorskal: HÄR (betallänkar)

Hörrni, jag har hittat mina favoritjeans någonsin!!! Dessa från Gina Tricot som är högre i midjan och raka i benen. Jag har strl 38 för er som undrar. Mitt lilla måndagstips till er – De perfekta svarta jeansen.

Idag vaknade upp själv i nya lägenheten och det kändes så märkligt. Flyttkartonger överallt men ändå sjukt mysigt på något sätt. Jag bryggde min kopp kaffe på fönsterkarmen, satte mig och jobba i soffan och cyklade bort till mitt nya ica för att hämta ut ett paket. Än så länge gillar jag mitt nya liv i nya läggan 😉

Tänkte sätta mig ner och ordna ett veckans schema-inlägg till er, det var ändå ett tag sedan nu!

Glad måndag på er <3


12 kommentarer12 kommentarer om “De perfekta jeansen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här