Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | August 21, 2018

Sofftankar

Asså, jag håller återigen på att bli spritt språngande av alla dessa alternativ.

Vi gör framsteg i lägenheten (som ni ska få ta del av snart) och jag kan inte undgå att börja kika runt på olika alternativ på soffor. Jag har bestämt mig för att soffan ska vara i materialet linne och att den skall vara bred och djup, men inte mycket mer än så. Jag tror att materialet gör sig väldigt fint mot kalkfärgen som är på väggen i vardagsrummet. Philip tycker att vi ska ha en bäddsoffa för att ha plats för eventuella gäster men jag hittar dessvärre inget sådant som faller mig i smaken. Vet ni någon?

Sedan är det ju det här med färgvalen… dessa eviga färgval och kombinationer. Dom är liksom oändliga och jag tycker att så många nyanser är snygga. Jag drömmer om att vara en person som klarar av en vit soffa men insikten i att en tacokväll senare kommer den att vara totalt förstörd gör att jag får tänka om. Jag vill ju att väggfärgen skall upplevas ljusare så kanske en grå/beige soffa i något mörkare färg? Help me out! Sitter ni inne på någon rekommendation på soffa som lever upp till mina krav så får ni gärna kommentera vart jag hittar en sådan här nedan 🙂

Nu ska jag slå igen datorn och käka middag någonstans i stan med Linnea! Puss.


21 kommentarer21 kommentarer om “Sofftankar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Le Grand Air, finns hos Royaldesign och Rum21 😘 Finns i linnetyg och i mörkare grå nyans! Har en själv och de är såå snygga och sköna 👌🏼

  Reply
 • Hej! Kan du ge lite outfit tips för hösten som börjar närma sig? Jacka, skor och väskor 😃 tack i förhand

  Reply
 • Det bästa är att gå i butik och titta för att kunna känna hur soffan känns. En kan vara superfin på bild men inte alls vara skön. Har du kollat på ROOM i Täby? Alla soffor går att få i huuur många olika tyger och färger som helst! 👏🏼

  Reply
 • Petito från Jakobssons möbler 👌

  Reply
 • Hej! Jag och min sambo har sätt ihop och designat våran egen soffa på ikea modellen Söderhamn, suuuuper tips! Den är både djup och bred och väldigt skön. Får plats väldigt många i den och ett plus är att det är inga problem att ha gäster som sover över i den om man tar bort de bakre kuddarna. Kuddarna har även dragkedja så de ”sjunker” inte ned som många andra soffkuddar har en tendens av att göra efter några år. Dom är även lätta att tvätta och tröttnar man på färgen går det lätt att byta ut och köpa nytt.

  Reply
 • Åå alltså det finns ju så galet mycket fint!! Och vitt är ju superfint, sen hur länge den är vit är ju frågan haha !!

  Reply
 • checka Norrgavel på birgerjarlsgatan! SÅ fina linnesoffor, tror de kommer passa perfekt till väggfärgen också!

  Reply
 • tips! köp en soffa från ikea och så finna det olika linneklädslar från bemz! billig och bra

  Reply
 • rekommenderar verkligen denna 👉🏼https://sweef.se/soffor/149-valen-xl-soffa-i-linne.html?search_query=Valen+XL&results=22

  Reply
 • Så många fina inspirationsbilder!😍

  Reply
 • Jag rekommenderar söderhamn fråm ikea med klädsel från bemz. De har massa olika att välja mellan bla linne. Har själv soffan och den är så mysig och så pass djup att man kan ha den som ”bäddsoffa” och ligga två personer och skeda😇

  Reply
 • Härliga inspirationsbilder! Hoppas du hittar din drömsoffa, kram <3

  Reply
 • Antingen så köper ni en soffa från IKEA och klädsel från bemz, blir verkligen jättefint!! Eller så skulle jag säga kolla in ellos.se, dom har fina linnesoffor 😊

  Reply
 • Vi har både soffor och fotölj från Sweef!! jättebra kvalite på soffor som inte är för dyra & finns i mängder med material, färger och modeller. Det bästa är att dom slla är hur sköna som hellst! finns även bäddsoffor som e snygga

  Reply
 • sweef har supersköna och djupa soffor! riktigt nöjd med min

  Reply
 • verkligen sååå svårt dedär med soffor!

  Reply
 • Jag tycker verkligen det är så fint med marinblåa soffor alternativt dovt mörkgråa :* ska bli kul att se ert slutresultat! SÅ KUL och följa 😊

  Reply
 • Köp söderhamn från ikea (djup skön modulsoffa som du väljer hur den ska se ut, sen köp linneöverdrag från bemz. ÄLSKAR linne och har aldrig sovit bättre ä vad jag gör i våra sängkläder i linne. Nästa soffa får med bli en i linne 😊 söderhamn är djup och bra så den kan man sova i, sen köper ni en uppblåsbar dubbelmadrass på typ jysk till gäster. Så gör vi! Den är typ 40 cm hög och man sover bra på den.

  Reply
 • Lucas, en soffa från R.O.O.M / leverantör Jonas Ihreborn.
  Mått: 265x119x72cm. Den finns i Loose cover vilket är svinsnyggt i Linne tyg!
  Pris runt 40.000kr, MEN, det är också den skönaste soffan jag någonsin suttit i. Så fort man sätter sig i den fylls hela kroppen av harmoni.. Gå dit och testa. 😊
  http://ihreborn.se/collections/sofas/lukas
  (Sista bilden ser du med Loose cover.)

  Reply
 • jag kan verkligen verkligen verkligen rekommendera soffan Petito, finns att köpa på bland annat Stalands i olika storlekar. Det är den skönaste, mysigaste, snyggaste(!!) soffan jag ägt. Den är djup (får plats med många fina kuddar) vilket gör att två personer lätt kan sova på den (har en 4-sits), den är i dun vilket gör den så cooozy, hela klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin (guuuldvärt), den finns i massor(!!!!) med olika färger och tyger. köp ingen annan soffa före ni provsuttit denna soffa, lovar att ni inte kommer ångra er!

  Reply
 • sweef.se är en webbshop med jättefina möbler! Dock lite dyra men vet ej vilken prisklass ni kollar på 😊

  Reply