Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | August 9, 2018

Nu kör vi!!

Hej på er!!!

Jag har nyss checkat in på Bellora där jag kommer att bo hela helgen under way out west. Jag är här tillsammans med Svea och det känns som att hela Stockholm tagit sig hit. Nu väntar jag bara på att Awa och gänget ska anlända innan jag beger mig mot festivalområdet och startar helgen. Jag är så peppad att jag är nervös (?) men detta kommer bli så jäkla nice!! Om ni ser mig på området så kom gärna fram och kramas :):):):) Älskar att träffa er!

Jag har ju lovat er sedan lång tid tillbaka att göra en spotifylista till er och igår när jag satt i bilen på väg till gbg tog jag tummen ur och började knåpa ihop en. Den är långt ifrån “klar” men det är bara att följa för att hänga med på när den successivt fylls på 🙂

Hoppas ni mår bäst!!!!!


12 kommentarer12 kommentarer om “Nu kör vi!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här