Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | August 7, 2018

6 anledningar till varför jag längtar till hösten

Hittade osedda bilder från Island från när vi käkade middag i Reykjavik. Ser ni hur vackert det? All natur är så fascinerande vackert precis överallt. Det var typ 9 grader kallt med riktig höstkyla i luften så en stickad tröja var ett måste. Det fick mig att verkligen längta efter hösten och därtill. Jag vet att det kan vara störande för vissa att jag går runt och längtar efter kallare tider istället för att njuta av sommaren som är nu. Det är bara att hösten för mig symboliserar en sådan nystart som jag längtar efter. Det har alltid varit tiden då man införskaffat sig nytt i garderoben då man växt ur det man har samt dags för nya anteckningsblock och pennor. Jag har som ni kanske vet en fysisk almanacka som jag skriver ner allt jag behöver minnas i, så jag är en riktig sucker för sånt.

Tänkte stapla upp vad det är jag längtar till som kommer med hösten:

#1 Lägenheten 

Kanske en ganska självklar grej som jag längtar till är att få flytta in i nya lägenheten. Längtar efter att visa er slutresultatet på renoveringen och att få bo in mig för att bestämma all inredning osv. Längtar efter att allt kommer på plats och att vi kan säga hejdå till Täby och lägenheten vi bor i nu för evigt haha. Det ska bli så himla skönt att bo så nära stan att en uberresa inte kostar skjortan om jag vill hem de sena kvällarna. Det känns som att jag och Philip flyttar ihop på riktigt eller på nytt denna gången? Som ett nästa steg, som att lägenheten är vårt lilla kärleksbarn.

#2 Träning

Något som varit ett stort problem med att bo såhär långt bort från stan är att det har varit så enkelt att hitta på nya ursäkter till varför jag inte måste åka in till stan för att gå till gymmet. Jag behöver kunna boka in mig på pass/gruppträning de lata dagarna för att veta att det blir gjort och det senaste året har jag varit dålig på det då det tar så mycket tid/planering av min vardag. Nu i nya lägenheten har jag närmaste SATS 4 minuter bort med cykel vilket ska bli så jääääkla skönt, jag tror inte ni förstår hur avgörande det är för mig och min träning haha.
Med hösten kommer även uppstart av nästa Fashionablefit bootcamp! tre mornar i veckan är det träning med bästa tjejerna, bästa musiken och favoritHanna. Hon gjorde träning roligt på ett helt nytt sätt för mig. Ni kan alla er anmäla er för att gå men [email protected] för mer info!

#3 Umgås med vänner

Efter sommaren och att all tid spenderats på västkusten så längtar jag efter att få umgås med mina vänner igen. Känns som vi haft distansförhållande hela sommaren och det ger mig fjärilar i magen att jag ska få träffa dom igen nu till helgen och way out west. Jag längtar till att kunna dricka kaffe på stan med filtar och stickade tröjor, jag längtar efter att kunna bjuda hem dom alla på mid
dag i min nya fina lägenhet och jag längtar efter att planera in weekends med myskvällar och utgångar. Jag älskar mina vänner!!!!

#4 Jobba

Som sagt så är hösten en nystart för mig. En tid då man steppar upp sitt game efter några veckor av att ha laddat batterierna med D-vitamin och ledighet. Jag är taggad på att starta igång nya projekt, utmana mig själv och skapa material till er. Tror att denna hösten kommer bli så jäkla nice på så många sätt!!
Har ni något önskeprojekt ni hade velat att jag startade igång? Designa? Skriva? Programleda? Let me know!

#5 Mode

Lite av det självklara med hösten är att jag längtar till modet som kommer därtill. Ska jag vara ärlig så är det skönt att veta att så fort lägenheten känns klar så behöver jag inte spara vartenda öre utan kan unna mig ett och annat höstplagg. Stickade tröjor, boots, stora halsdukar, kappor, mörka läppar… Nä jag vill kunna bära detta nu!!!! (fast det får gärna vara sol ett par dagar till…)

Sneakers: slutsålda men liknande HÄR / Jeans: HÄR / Stickad tröja: American Vintage (betallänkar)

#6 Resor

Jag har en resa till New York planerad redan i September vilket jag ser så mycket fram emot. Ni som följt mig ett tag vet att det är min absoluta favoritstad. Jag är så taggad på att planera in massa resor till coola destinationer och tropiska miljöer. Ida och Jennifer (som jag hängde med i helgen) flyttar till Hawaii och pluggar nu i ett halvår så dit vill jag definitivt åka. Det lockar även att åka tillbaka till Bali med Philip och surfa igen. Kanske att det får bli hans julklapp? Ja, jag är fett taggad på att boka in nya resor till hösten!


41 kommentarer41 kommentarer om “6 anledningar till varför jag längtar till hösten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men ååh så magiskt, är också supersugen på att fara till Bali!
  Himla fin är du vännen!!! KRAM ❥

  Reply
 • Men ååh så magiskt, är också supersugen på att fara till Bali!
  Himla fin är du vännen!!! KRAM ❥

  Reply
 • Så fina bilder!💓

  Reply
 • Så fine bilder og fine grunner til at du gleder deg til høsten. Selv skal jeg bli mamma til høsten, så jeg aner ikke hva mer livet kommer til å innebære i tiden som kommer. Spennende er det iallfall. Håper du har det fint.

  Reply
 • Bilderna – alltså WOW!!! <3

  Reply
 • Älskar de här bilderna!! Ser så fantastiskt ut! <3

  Reply
 • Viktigt att bli mobbad som vuxen 😭
  Mobbad och utfryst igen 😭😭😭😭😭 vuxenmobbning

  https://nouw.com/sassabassa/jag-blev-utfryst-av-mina-vanner-34333991

  Reply
 • så fina bilder och jag håller mig dig kring höstkläder, längtar så otroligt mycket😍

  Reply
 • Det är någonting magisks och speciellt med hösten, och precis som du så längar jag efter den nya started som den ger☺️ Och det vore kul om du började skriva som ett nästa projekt, för jag gillar verkligen sättet du skriver på😍 kanske dina tankar kring olika ämnen eller något sånt?

  Reply
 • din höst kommer bli så fsntastiskt<333

  Reply
 • åå vilka bilder <3

  Reply
 • Åå jag längtar också till hösten! 😃<3

  Reply
 • Du är så otroligt vacker det är galet

  Reply
 • Jättefina bilder och ett riktigt bra inlägg, roligt att läsa 😊

  Reply
 • jag älskar att se flyttvloggar, inlägg, före/efter bilder och följa resans gång så om du tror att det blir tjatigt så är det not enough! allt som händer även om det är små eller stora saker så tycker jag att det är så intressant och roligt att få följa så mycket mycket sånt! sen hade det varit riktigt roligt ifall du designade en kollektion för någon, typ nakd då din stil är 10/10

  Reply
 • kul inlägg!

  Reply
 • O-M-G dessa bilder är så sjukt drömmiga!! LOVE IT

  Reply
 • Jag längtar också till hösten nu 😍 Efter en fin sommar så känner man sig nöjd och vill nu hellre mysa inomhus, tända ljus och doftljus, dricka te, fika och titta på serier 😊☕️🍰🍁🍂 Skönt att höra fler som känner likadant 🙈💖

  Reply
 • hösten har alltid varit min favorit årstid så jag längtar med dig!

  Reply
 • gör en box med glossybox plzzz😍

  Reply
 • åå längtar lite nu också

  Reply
 • Men så galet vacker! Vilket bra inlägg. Hösten är faktiskt rätt fin 😊

  Reply
 • Älskar hösten, min favorit årstid!

  Reply
 • Längtar också lite till hösten, att få mysa till det med tända ljus och en bra film utan att få dåligt samvete över att sitta inne! Dock älskar jag sommaren och inte behöva pälsa på sig för att inte frysa. Ha en underbar dag

  Reply
 • Älskar också hösten <3 Superbra och härligt inlägg! Kram

  Reply
 • Jättehärligt inlägg!! <3

  Reply
 • snygg outfit!!!

  Reply
 • Håller helt med dig, vill ha höst NU !!<3

  Reply
 • Så härligt när man har massa spännande saker som väntar. Så lätt att annars hamna i lite av en framtidsångest. Botemedlet är att alltid ha något roligt framför sig.

  Reply
 • Vilken härlig höst du har framför dig! Själv har jag fått nytt jobb som jag ser fram emot och lite funderingar på att ställa ut målningar jag gjort för länge sen.

  Reply
 • låter väldigt härligt!!

  Reply
 • Jättefint inlägg!!

  Reply
 • Vilket bra inlägg! Låter superhärligt, ju!!😍💕

  Reply
 • väldigt snygg ska du vra också!!

  Reply
 • Längtar också oerhört till hösten, mycket pga denna extrema värme. Vore skönt med lite kyla😅😍 vilka fina bilder på dig👌🏼

  Reply
 • Det ska bli så roligt att följa din höst Alice! Du är riktigt bra på det du gör och förtjänar den framgång du fått iår. WOW 2018 har du rockat! (Inte följt innan så kan inte uttala mig om det, men sett hur dina siffror gått upp med ett spjut). 😊 <3

  Reply
 • fina du!

  Reply
 • Vilka fina bilder! 😃

  Reply
 • Så himla fina bilder!

  Reply
 • åh jsg längtar också sååå till hösten!

  Reply
 • Vilken fantastisk höstycken du kommer ha! Kan du göra en New York guide efter ditt besök där? Jag ska dit i november och alla tips man kan få är guld värt!

  Reply