Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | July 25, 2018

“The retreat” at Blue Lagoon Iceland

Liknande baddräkt HÄR (betallänk)

Vi bor på ett ställe som heter “The Retreat” vid Blåa lagunen här i Island som är helt magiskt vacker. Det är ett spahotell som sprider ett lugn då alla (förutom vårt sällskap, tyvärr) var helt zen och gick runt tysta. Vi jobbade en hel del igår men fick tid för att njuta av spa och massage. Den massagen var nog den bästa och häftigaste massagen jag någonsin upplevt. Man låg liksom på en madrass i en varm vattenkälla och fick massage i vattnet, med en handduk över kroppen och ögonen. Det är svårt att återberätta utan att kunna visa er men det var sååå nice att flyta omkring tyngdlös samtidigt som en trevlig kvinna knådade axlarna. Ni måste verkligen testa detta om ni får chansen!!

Dessvärre hann vi inte besöka med av Island än hotellet och en restaurang i Reykjavik denna gång men wow vad jag vill tillbaka snart. Tack Foreo och världens bästa gäng för två härliga dagar!!
Nu är jag på flygplatsen i Stockholm och jobbar medan jag väntar på att få boarda planet till Göteborg.
Jag längtar efter min pojkvän nu!!!

Puss & Kram.


40 kommentarer40 kommentarer om ““The retreat” at Blue Lagoon Iceland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här