Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | July 24, 2018

Bathtub moment

Wow, mitt liv? jag är just nu på Island tillsammans med Foreo på jobb och vi bor på The retreat vid Blue Lagoon som är ett maaagiskt fint spahotell. Var tvungen att nypa mig själv imorse när jag vaknade upp till denna vy. Alla ni som har möjlighet måste ta er hit så ni också får uppleva detta. Jag är så fascinerad över hur natur kan vara så vackert och det faktum att vi har en privat värmekälla bara utanför vårt hotellrum är overkligt.

Imorse åt vi frukost och körde yoga med den gröna mossan som vy och jag blev helt emotionell av hur fint det var. Man blev helt lugn (trots att yoga inte är min grej) och fokuserade på sin andning och tänkte bort alla känslor av stress. Idag ska vi bada i varma källor, få spa och massage hela dagen. Heeeeeejdå vad fantastiskt liv!!

Ps. Jag vloggar härifrån men glömde helt laddare så vi får hålla tummarna att den lever hela dagen. Puss!


15 kommentarer15 kommentarer om “Bathtub moment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här