Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | July 16, 2018

ALLT ÄR KAOS

Kolla vilket kaos vi ställt till med!!!

Om ni undrar vart jag har hållit hus de senaste dagarna när bloggen stått tom så har ni svaret i bilderna ovan. Jag, Pappa och min pojkvän har slitit som djur i nya lägenheten. Vi har rivit väggar (ej bärande och fått godkänt av förening, till er som oroat er haha), monterat ut kök, rivit tapeter, varit på sopsorteringen hela fyra vändor etc. Allt detta på bara två dagar!! Bra jobbat av oss ändå.
Jag hade ingen aning vilken otrolig terapi detta skulle vara för mig. Att verkligen ta ut mig fysiskt, få banka ner väggar (rös av tillfredställelse) och bara få göra sönder saker och ting haha. Använda kroppen och muskler jag inte visste att jag hade och idag är hela mina underarmar och fingrar dubbelt så stora av att ha svullnat upp efter ansträngning. Älskar att känna känslan av att “jag kan också” och lyfta tungt och bli riktigt grisig för en gångs skull. Ni som någonsin renoverat själva vet vad jag menar och vilken nivå på grisighet jag snackar (svett, damm och smuts överallt).

Vi ska inte göra allt i lägenheten själv (thank god) utan nu har vi tömt hela lägenheten och “nollställt” allt så att det kan byggas om helt på nytt. Vi ska lägga nytt golv i hela lägenheten förutom hallen, måla väggar, dra el, montera kök etc och där behöver vi experthjälp som ni kanske hör. Jag är dock riktigt glad att jag har händig pojkvän och pappa och att vi tog chansen och tog hela rivningsprojektet i egna händer just för att man lär sig så himla mycket av det!

Nu ska denna händiga tjej åka till Gbg!! Men mer om det i nästa inlägg. Har verkligen saknat att uppdatera bloggen dessa dagar. Så vi hörs snart igen <3333


8 kommentarer8 kommentarer om “ALLT ÄR KAOS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Girl power på riktigt!!!! 🎉💪🏻

  Reply
 • Härligt! 💪 Blir skoj att se bygget!

  Reply
 • Jag älskar också känslan av “jag kan också”, så härligt! Det här kommer bli så bra, längtar till slutresultatet!

  Reply
 • Kul med renovering! 😊 Dock reagerade jag på att ni ska riva ut golvet. Hur kommer det sig och vad ska ni ha för golv istället? Det är alltid tråkigt när folk inte uppskattar gamla, äkta golv utan river ut dem snabbt som bara den för att ersätta med nåt enkelt laminatgolv i många fall.. Tänk istället på vilka möjligheter det finns att ändra originalgolvet men fortfarande behålla den genuina känslan och uppskatta mönsterläggningen, exempelvis kan man lacka det ljust om man vill åt ett ljusare golv. Mycket av charmen i äldre lägenheter sitter i originaldetaljerna 😊

  Reply
 • Tänk på att ni antagligen kommer sälja lägenheten i framtiden: behåll originalgolvet! Jättefint och klassiskt snyggt.

  Reply
 • nereeeeeeeeeej inte nytt goooooolv

  Reply
 • Men wow vad snabbt jobbat av er! Grymt bra gjort ju, sjukt imponerande! Spännande att få se innan och efter sen! 😃

  Reply
 • Det kommer bli jättefint när ni är klara! Längtar till att få se slutresultatet!! 😋

  Reply