Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | July 10, 2018

1 miljon bollar i luften

wow, antalet timmar jag spenderar framför skärmen är verkligen inte okej…

Försöker bolla livet, renovering och jobb och dyget har alldeles för få timmar just nu. Det sista jag vill av hela denna renoveringen är att det blir för stressigt så pass att jag inte hinner njuta av hur kul det faktiskt är. Lite så känner jag att det hela håller på att bli just nu. Jag menar, vem kunde ana att en snygg köksfläkt kostar 25.000 kronor? Bara en köksfläkt liksom. Gaaah, utöver alla kostnader så ska jag och Philip komma fram till HUR vi vill ha allting och den som känner oss vet även om att vi är kung och drottning på beslutsångest.

Vad vi har kommit fram till är ett mörkt kök med mycket karaktär, funktion och industriell stil. Idag ska vi faktiskt till lägenheten och måtta ut exakt hur vi vill ha det och förhoppningsvis kunna lägga en beställning redan denna veckan. Lovar att uppdatera er med massa inlägg och vloggar!

Nu måste jag sticka för att hinna med någontig annat än att bara glo framför skärmen denna dagen. Puss <3


10 kommentarer10 kommentarer om “1 miljon bollar i luften”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh så spännande!!

  Reply
 • Så fina bilder! Blir nog bra hur ni än väljer. Hoppas du får en fin dag, kram <3

  Reply
 • haha, hade exakt samma inspo bilder till min lägenhet, när vi renoverade ✨
  kommer bli så snyggt ! kram

  Reply
 • Såå fina bilder!

  Reply
 • vackra bilder<33

  Reply
 • Den typen av beslut är verkligen jobbiga! Jag ska flytta in i min lägenhet i mitten av augusti ifall allt går som det ska. Kommer dock inte renovera något alls i början då jag först vill se så att de viktigaste funktionerna i lägenheten är som de ska – avsloppsrör, ventilation, värme, fönster, osv. Utöver det är jag löjligt långsam på att bestämma mig vad gäller färg och form x)

  Reply
 • Det kommer bli så fint när det är klart<3

  Reply
 • fint =)= TRÖTT PÅ DETTA 😟 https://nouw.com/sassabassa/ibland-sa-gor-det-saaaa-ont-i-mig-34169936

  Reply
 • Så snyggt med gröna väggar! Målade en vägg i grönt i våras, wow så bra det blev!

  Reply
 • Vin färgval 😍 vi har Joton deco blue i sovrummet och älskar det!!! Var så skeptiskt men min sambo övertalade mig, och det är mitt absoluta favoritrum i hela lägenheten 😍

  Reply