Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | July 7, 2018

Före & Efterbilder – SÅ NÖJD!!!

Inlägg är i samarbete med Serenity Stockholm

Före

Efter

Aaaaaah, jag är så nöjd!!!

Igår hade jag en tid bokad hos Rania på Serenity för att fixa kaluffsen som hunnit få en rejäl utväxt och blivit semesterslitet. Jag sa till henne att jag inte hade några specifika planer med håret utöver att jag ville få det iskallt. Sagt och gjort tog hon mig under sina vingar och gjorde magi precis som alla andra gånger jag varit hos henne. Rania måste vara en av de bästa på färg för hon är lika pricksäker varje gång och jag är SÅ NÖJD.

Vi blekte håret och satte i en kall toning samt klippte bort det slitna i topparna. Vad tycker ni??
Boka tid på Serenity Stockholm och be om tid hos Rania för att bli lika fin, ni också. Har du tur så kanske du till och med kan få dig en kopp kaffe under vistelsen 😉


29 kommentarer29 kommentarer om “Före & Efterbilder – SÅ NÖJD!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här