Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | July 4, 2018

Morning glory @ Eiffel Blomet

Kan inte komma över min balkong på hotellet vi bodde på. Sprack upp i ett leende så fort jag vaknade på morgonen när detta var min vy. Hotellet heter Eiffel Blomet och ligger i centrala Paris, tips till er som ska dit!!

Nu är jag tillbaka i Stockholm men jag kommer högst troligt bombadera er med massvis av bilder från Paris ett tag till. Jag funderar på att boka nästa resa dit redan i slutet på September tillsammans med min far. Det hade varit så mysigt att åka dit med honom och strosa runt i butiker, fika och köra lite mer sightseeing. Mysig far-dotter helg!

Idag ska jag köra jobbmarathon och om någon timme kommer Dino hit för att stanna här i tre dagar. Bianca och Philipe åker till London så jag och Philip ska ta över föräldrarollen under de dagar de är borta. Jag har typ fjärilar i magen haha… så taggad på att få gosa med en hund igen!!! Ikväll när Philip kommer hem och byter av mig med Dino så ska jag åka till stan och träna med fashionablefit som satt igång igen nu över sommaren. Jag minns inte senast jag tränade så det ska bli så jäkla skönt att få köra igång!


7 kommentarer7 kommentarer om “Morning glory @ Eiffel Blomet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här