Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:04 | June 28, 2018

Linne på linne

Skjorta: Pojkvännens / Top: Nelly / Shorts: Oysho / Skor: Eytys (adlinks)

Värmen som härjat i Stockholm idag?! Vad händer undrar jag?! Hade typ de svalaste kläderna jag hittade hemma och ändå svettades jag pölar.

Idag har jag haft en bra dag om jag får säga det själv. Jobbade intensivt på förmiddagen och fick betalat massa fakturor och sånt man måste göra som vuxen. Sen tog jag mitt pick och pack och mötte upp Hannah i stan för en picknick i humlegården. Det var längesen vi hängde bara jag och hon så det var mysigt att prata ikapp i solen. Hon är en genomfin människa, den där Hannah. Efter en stund så slog vi ihop oss med Bianca, Philipe, Linnea, Lucas, Awa & Benjamin på en filt och hängde en stund. Mys!

Nu är jag hemma och ska bara slänga upp detta inlägget innan jag ställer och hjälper Philip med middag i köket. Älskar att det fortfarande är ljust ute så vi får längre kvällar ihop. Har ni någon bra serie på netflix vi kan börja kolla på förresten?


26 kommentarer26 kommentarer om “Linne på linne”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här