Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | June 26, 2018

VLOGG – Jag fyller 22 år i Marbella

Ny vlogg uppe på kanalen!!

Denn gång en vlogg från Marbella där ni får följa med på min födelsedag. Vi plaskar i poolen, käkar pasta, tränar, poddar, dansar och massa mer! Hoppas att ni gillar videon och ifall ni nu gör det så får ni hemskt gärna prenumerera på min kanal och gilla videon så jag vet. Även så att ni inte riskerar att missa del två från Marbella som kommer upp på kanalen snart.

Över till något annat så har bloggen stått tom de senaste dagarna pga av lite olika faktorer. Dels för att vi var på Nikki Beach och en av oss drog till med en kalasfylla och som behövde lite assistans. Sen städade vi huset och flög med ett flyg hem till Sverige mitt i natten där jag fick mig en kvarts sömn, max. Därefter direkt till poddstudion för att spela in veckans poddavsnitt (ute nu), därefter till banken för att skriva på papper med Philip, sen hem till Bianca för att göra i ordning mig och sen direkt till Beyonce & Jay Z konsert. Så ja, ni hör ju.. det har varit full rulle på denna jentan. Nu är jag dock tillbaka till någorlunda struktur hemma i lägenheten och ska ägna dagen åt att packa upp och komma ikapp med en del jobb. Ikväll ska jag på release av Sabinas video till Small world och därefter till “My dad wrote a porno”, en komediföreställning på Cirkus som jag tror kommer bli fett kul!


6 kommentarer6 kommentarer om “VLOGG – Jag fyller 22 år i Marbella”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här