Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:51 | June 21, 2018

Ocean club x2

Men alltså vilken MAGISK dag vi haft idag. Vi har hängt på Ocean club och tryckt i oss deras fantastiska mat som de har där. Jag har dock åkt på en rejäl förkylning som masserades fram igår när jag tog mig en massage på stranden, så det blev inga drinkar för min del. Efter ocean club så tog vi en liten sväng på byn och shoppade runt i marknaden. Jag har aldrig varit i Marbella innan men jag älskar det verkligen redan.

Nu är vi hemma och ska svira om till kvällsutstyrsel och middag med resten av gänget. Jag håller tummarna för att inte min förkylning blir sämre till imorgon. Puss på er!


14 kommentarer14 kommentarer om “Ocean club x2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här