Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:15 | May 23, 2018

Gertrude x Twist & Tango

Huuur fin dukning? @gertrudes styrde en så fin lunch tillsammans med Twist & Tango idag för att fira att hon släpper sin alldeles egna sko! Ett par supersnygga sandaler som jag kommer att bo i hela sommaren. Vi satt vid ett superfint långbord och åt mat från grannrestaurangen till deras showroom vid Nytorget som heter Omayma med ett glas rosé till. Nom! Grattis Gertrude till ett magiskt fint samarbete!! Du är så grym och jag tycker så mycket om dig.

Det kändes i övrigt så konstigt att vara tillbaka till området jag bodde i när jag flyttade till Stockholm. Så mycket blandade känslor att gå förbi min gamla port på söder… Var så lost under den perioden av mitt liv med diverse identitetskriser, haha.
Nu sitter jag på kontoret och jobbar lite en stund med mail och utkast till framtida roliga samarbeten. Jag är sugen på att äta någonting riktigt gott till middag så frågan är om det inte bli att sätta sig på Un Poco igen, hehe.


16 kommentarer16 kommentarer om “Gertrude x Twist & Tango”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här