Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:10 | May 18, 2018

Lyckorus efter Lyckorus

Igår samlades vi på F12 för att fira att denna vackra pingla släppt sin parfym Lei tillsammans med Nordic Feel!

Världens bästa systrarna Hoss hade styrt upp så himla fint med så vacker dukning, fantastisk mat och bästa musiken.

Bianca höll tal och meddelade att hennes parfym sålt slut (!!) 5 minuter tidigare. Precis när hon avslöjar det skjuts konfetti bomber, alla applåderar, ställer sig upp och börjar dansa till Diana Ross. Det var så fint att se den support som Bianca fick och att hon tårade upp med glädjetårar! Lyckorus.

Som bäret på toppen gick Molly upp på scen och sjöng tre stycken osläppta låtar. Vi satt alla helt förtrollade av hennes röst och scennärvaro. Jag har sagt det innan och säger det igen – det finns ingen som Molly. Jag har redan bokat henne till mitt framtida bröllop. Vi satt med tårar och blev så berörda av hennes musik. WOW.

Resten av kvällen dansade vi loss till klockan 3 på natten. Jag har varit på många events men stämningen igår överträffar de allra flesta. Hade seriöst så.jävla.kul och det var lyckorus efter lyckorus efter hela kvällen. Tack till Bianca och Hoss event för det!!


6 kommentarer6 kommentarer om “Lyckorus efter Lyckorus”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här