Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | May 18, 2018

“Full of power and a whole lot of sass”

Hallå!!! Världens bästa Awa har släppt bikinikollektion tillsammans med Nelly idag!!! Älskar personligen varenda en och hennes kampanjbilder är to die for. In och titta HÄR (betallänk) för att se bilderna och klicka hem din favorit!

Kvällens planer är att mötas upp hemma hos Linnea för att avnjuta ett glas rosé på hennes innergård tillsammans med resten av gänget. Sen går vi i gemensam trupp till YUC för att fira Awas kollektionssläpp och dansa in på småtimmarna. Hoppas ni får världens bästa kväll!!


10 kommentarer10 kommentarer om ““Full of power and a whole lot of sass””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här