Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | May 17, 2018

VLOGG – HUR JAG LÄGGER MIN EYELINER I 3 STEG (I samarbete med glossybox)

Videon är i samarbete med Glossybox.

Aaaaah, så stolt över detta samarbetet! I denna månadens Glossybox pryder jag omslaget på magasinet och visar er hur jag gör när jag lägger min eyeliner. Jag har fått massvis med frågor från er angående min eyeliner, så detta samarbetet är perfekt för mig! Jag använder mig här av den eyeliner som kommer i månadens Glossybox.

Anger ni “ALICEMAJ20” så får ni 20% rabatt och med denna länken kommer ni direkt till deras sida!

Utöver det så får ni hänga med till studion för att podda, vidare till Felicia för att fixa ögonbrynen och Carro för naglarna samt myskväll med Philip. En mysvlogg!!

Länk till min prickiga klänning har ni HÄR (betallänk)

Glöm inte att prenumera på kanalen!! PUSS.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här