Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | May 17, 2018

NU KAN DU KÖPA MINA KLÄDER!!!

Inlägg i samarbete med Sellpy

Kom direkt till min butik HÄR

Ääääääntligen är dagen kommen!!! Nu kan ni köpa mina kläder via Sellpy!

Jag har så ofantligt mycket kläder/skor/jackor/accessoarer att Philip håller på att bli galen på mig. För några veckor sedan blev jag tipsad av en vän att börja använda Sellpy. En tjänst där du får hem påsar att packa nej kläder du vill sälja i, de hämtas hos dig, fotas, prissätts och säljs – du slipper typ göra allting! Många plagg använder jag en gång och aldrig mer också vet jag liksom inte vad jag ska göra med de efteråt. Därför är denna tjänsten såååå grym!!! Världens bästa grej. Man kan även välja att skänka de kläder man inte vill sälja genom sellpy och de ordnar även med det.

In på min butik och fynda massa fina grejer för riiiiktigt bra priser!


16 kommentarer16 kommentarer om “NU KAN DU KÖPA MINA KLÄDER!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här