Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:46 | May 16, 2018

Help us out!

Hej på er!!

Fortfarande mycket som cirkulerar runt i mitt huvud så inspirationen är inte på topp ännu. Jag har tagit det lugnt idag, svarat på mail, skickat fakturor och lyssnat på podd ute i solen. Jag tänkte strax röja i ordning här hemma i lägenheten och hoppa in i duschen för att börja göra i ordning mig för att åka in till stan. Jag ska möta upp två tjejkompisar för ett glas vin och middag är tanken. Är i stort behov av rödvin och tjejsnack, så att så får det bli!

Nu över till min fråga till er.
Jag och Philip pratade ju för ett bra tag sedan om att vi ville köpa lägenhet här i Stockholm. Jag vet att jag pratat mycket om det i podden, bloggen och lite överallt. När jag först flyttade till Stockholm flyttade jag med en tjejkompis till Bondegatan, en superfin gata på södermalm. När Philip skulle flytta hit hade vi lite bråttom att hitta en rimligt stor lägenhet för en rimlig peng på en rätt så begränsad tid. I och med att Philip flyttade hit för min skull hade det varit fett orättvist av mig att kräva att han skulle flytta in i en liten vrå mitt i stan utan parkeringsmöjligheter till hans bil som han skulle behöva behålla för att ta sig till sin hockey osv och samtidigt betala en orimlig andrahandshyra på det, ja ni fattar. Att hyra/köpa lägenhet i Stockholm är väldigt dyrt för er som missat det…

Sååååå aaaaaatt……. frågan jag har till er lyder:
Vilken del av Stockholm borde vi titta på som ligger precis utanför tullarna? Det är så svårt att veta när man inte är härifrån och inte har koll på de olika delarna. Vilken del är nice? Jag har förstått att Årsta ska vara mysigt? Solna? Kommentera gärna vart ni rekommenderar oss att titta någonstans. Jag ser helst att det ligger nära en tunnelbanehållplats max 15 min till TC.

Hade varit guld värt med lite tips och råd från er!!


83 kommentarer83 kommentarer om “Help us out!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rödvin och tjejkompisar är en bra kombo! 😊

  Reply
 • Åh! Solna & Sundbyberg är trevligt! Men, framför allt söder om stan!! Gröndal, Liljeholmen,Årsta, Blåsut är alla extremt nära stan och så trevliga🌸

  Reply
 • Jag älskar Bromma! Så himla lugnt, mysigt och nära vatten och skog!

  Reply
 • Jag skulle tipsa om att kolla lägenheter på södra sidan av stan! det är genrellt billigare på södra sidan av stan, dvs Åsta, älsvjö etc än den norra sidan, bromma, sollentuna osv. Vill tipsa om att kolla kring Högdalen, Hasätra/älsvjö! Då har du tunnelbana på 10-20 min till stan!! Kram!

  Reply
 • Finaste närförorterna jag vet är: Midsommarkransen, Aspudden, Kärrtorp, Liljeholmen/Gröndal- skulle väl tro att de ligger på samma prisklass som i innerstan dock, iom att stan flyttat längre ut. Men titta där!

  Reply
 • Hela Hägerstensdelen är väldigt fin o mysig- tex Telefonplan, Aspudden, Midsommarkransen, Hägerstensåsen vilket är typ 10-13 min till stan. Annars gillar jag Hjorthagen väldig mycket men det är nog snäppet dyrare! Har kompisar som bor i Hammarbyhöjden o där är det också väldigt mysigt 😊 Hoppas ni hittar något som passar er båda!!💕

  Reply
 • SUNDBYBERG!! Alla dagar i veckan, Sundbyberg är jättemysigt med mycket restauranger osv. Solna, Bromma typ Alvik är mysigt, Gröndal, lilla Essingen

  Reply
 • fina ni! <3

  Reply
 • Bodde inne på odenplan innan men som du säger, stan är dyr 😅 så jag o min kille bor nu ute i råsunda, solna. supermysigt, billigare än stan men tar 8 min med pendeln in till t centalen. så jag rekommenderar Råsunda ☺️

  Reply
 • Solna är ca 10min ifrån stan med pendeln, så det är väldigt bra. Sundbyberg, Abrahamsberg, Bergshamra är sånt som också ligger rätt nära stan!

  Reply
 • Jag har bott i innestan hela mitt liv förutom när jag bodde i Solna i cirka 2 år men gillade det inte särskilt mycket.. Jag skulle lätt säga att de smidigaste och mysigste områderna som är strax utanför stan är bromma, kristineberg, årsta annars typ sundbyberg eller liljeholmen kan va mysigt!

  Reply
 • enskede!!

  Reply
 • Jag skulle varmt rekomemdera mörby/danderyd/stocksund/bergshamra! Det är lugnt och trivsamt med såååååå mysiga promenadvägar längs med vattnet (edsviken) samt tunnelbanan med ca en kvart till Ö-torg och centralen.

  Reply
 • åh satsa på liljeholmen/årstadal! Jag har skälv vuxit upppå en parallellgata till Bondegatan och årstadal har samma mysiga känsla som den delen av södermalm! Men med fördelen att det är nära till vattnet och sex tunnelbane-stationer till tcentralen (röda linjen). från årsta dal tar det 8min att prommenera till liljeholmen. Dessutom nära till skogen, restauranger och mataffärer. Stoet tips och lycka till!

  Reply
 • Jag har bott i Årsta i 5 år och älskar det! 3 minuters buss till Gullmarsplan och sen några minuter tunnelbala till tc 😊 Mycket grönområden och årstaviken inom minuters avstånd 😊

  Reply
 • Kungsholmen och Sundbyberg är nice områden!! 😊

  Reply
 • Liljeholmskajen/Årstadal. Nytt, fräscht, vid vattnet och ca 10 min till TC

  Reply
 • Hej! Hela röda linjen mot fruängen är fantastisk och nära stan med tunnelbana + mycket grönområden m.m. Mot norsborg, runt aspudden, örnsberg och mälarhöjden är också jättefint med nära till vatten och tunnelbana. Även gröna linjen efter gullmars, runt enskede, gubbängen, hökarängen m.m. är också trevligt. Kommer själv från söder om stan, så har mest koll där. Men rekomenderar verkligen. Lycka till!

  Reply
 • helt klart enskede gård eller hammarbyhöjden! bästa förorten rill stan och bara 15 min till tcentralen knappt.

  Reply
 • från början på 1900-talet*

  Reply
 • Jag skulle absolut rekommendera Gamla Enskede. Gamla fina hus från 1900-talet. Här kan man få en tvårummare med kakelugn osv. till samma pris som en liten etta inne i stan. Föreslår att ni åker dit och tar en promenad i området. 😊

  Reply
 • Älskar Bromma! 😊

  Reply
 • Jag skulle rekomendera Sickla, hamamrby sjöstad, hagsätra, enskede! jag har själv bott i hammarbysjöstad/sickla det tar ca 10-15 minuter med buss eller tvärbana in till Slussen! Sickla har även fantastisk natur nära till bad och påmminner lite om stadsmiljö! Finns mycket att göra, matställen i sickla köpkvarter 😊

  Reply
 • Sundbyberg är fantastiskt! Jag är också inflyttad till Stockholm, skulle egentligen bara stanna i Sumpan ”tills vidare”, lite som en reservplan men jag trivdes så bra att det blev permanent. Du tar dig superlätt överallt med tunnelbana (10 min till tc), pendel (ca 5 min till tc), tvärbana och buss. Du hittar i princip alla gym här, bla. två SATS, och det finns många bra promenadstråk. Det finns flera olika matbutiker; Ica, Willys, Coop, Lidl och nära till MAXI solna. Du tar dig till Mall of Scandinavia på 5 min med tvärbanan och det finns även ett litet centrum med några affärer i Sumpan. Det finns en del restauranger också och det är mycket som är på gång. Biograf åt Solna hållet. Finns många härliga ställen att ta ett glas på samt mysiga cafféer att fika på. Blev en informationsbomb det här🙈 Lycka till!

  Reply
 • Jag växte upp i Solna och älskade det, man hade nära till allt tycker jag personligen. Har sälkt i Täby också och vet själv att det är betydligt längre in till själva stan. Men rekomenderar verkligen Solna!! puss<33

  Reply
 • Skulle rekommendera Telefonplan eller Midsommarkransen, nära till allt och det byggs väldigt mycket lägenheter där ju nu, iaf I Telefonplan. Har ingen erfarenhet av hur andra ställen är att bo på men är ganska säker på att hela röda linjen ut mot fruängen är supermysigt.

  Reply
 • kolla kristineberg eller hornsbergsstrand mega fint å nere vid vattnet ( nära kungsholmen)

  Reply
 • Hammarbyhöjden lätt! du kommer stortrivas. det är så fruktansvärt mysigt och speciellt på somrarna, det känns lite som att vara utomlands. alla affärer finns som coop och seven eleven och
  massa snabbmats käk. tunnelbana ra 13 min från city. det är så mysigt. är helt nyinflyttad och kommer aldrig flytta härifrån. det är som min egna lilla by nästan med jättebra folk runt omkring, en IP för oss som tränar osv osv. stort tips!!

  Reply
 • hammarbyhöjden. skärmsrbrink. liljeholmen. aspudden.

  Reply
 • åh finns ju massor!! Sundbyberg & Solna! Alvik så fint! söder om stan finns också massor! Älvsjö,Årsta, Blåsut och Liljeholmen!😍😍 Så värt att köpa lite utanför tullarna🌸

  Reply
 • Hej Alice! Jag och min pojkvän köpte lägenhet tillsammans för lite mer än ett år sedan. Tittade runt mycket i Solna/Sundbyberg och Bromma. Tillslut hamnade vi, lite av en slump, på Lilla Essingen. Alltså det bästa som hänt typ! Ligger seriöst 3 minuter från Kungshomlen/Fredhäll och 1:an går hit, bästa bussen. Tar cirka 6 minuter med buss till Frdihemsplan och cirka 15 till Cityterminalen/Hötorget. Dessutom mycket lägre priser än i stan, även fast det är så nära. Ligger otroligt fint med supermycket grönska och några minuter ner till vattnet där det finns flera bryggor, badplatser och jättemysiga promenadstråk. Dessutom känner jag som ung tjej att det är det ett otroligt tryggt område att bo i när man sitter på nattbussen hem. Känns som en egen liten oas väldigt nära stan. Finns mataffärer i närheten också. Världens mysigaste ställe som jag nu känner att jag aldrig vill lämna. Googla lite bilder för inspo! Love it. Eller nu såg jag att bilderna inte gav så mycket rättvisa men jag kan lätt skicka några om du skulle vara intresserad. Lycka till!

  Reply
 • Röda linjen mot Fruängen t.ex liljeholmen, gröndal, telefonplan, hägersten. Så mysigt! 10 min med tunnelbana in till centralen, alla möjliga bussar går från liljeholmen, nära till vatten och grönområden👌🏼 Annars lilla essingen, ut mot nacka eller sundbyberg!

  Reply
 • liljeholmen!!!! sååå mysigt. ligger vid årstaberg. finns både tvärbana och tunnelbana. ligger vid vattnet. DRÖM

  Reply
 • Jag älskar aspudden som jag bor i men även midsommarkransen är jättemysigt med restauranger & butiker! lycka att ha nära till svenska sushi & hamburgarköket snart även tapasköket!!😍 liljeholmskajen är också heeeelt fantastiskt eller hornstull är jag också kär i! alla ligger nära till vattnet, mysiga restauranger, cafeer, barer och mysiga parker att hänga i! 😊 lycka till!

  Reply
 • Jag skulle verkligen rekommendera Hägersten! Jag bor på röda linjen mot Fruängen, och i Hägersten finns det mysiga kaféer, många mataffärer och otroliga naturområden med närhet till Mälaren. Det är nära till stan (ca 15 min med tunnelbana) men samtidigt väldigt mysigt och lugnt 😃

  Reply
 • hela röda linjen mot norsborg är fin och varje område har vatten, strand mm. ta en dag och kolla runt lite, skälv bor jag i vårbygård🌸

  Reply
 • Har tidigare bott i Solna och bor nu i Årstdal. Södra Stockholm är mycket mysigare, men Solna är nice om man bor i Råsunda, resten av Solna (längre från pendeln) är rätt tråkigt, men bor man vid pendeln är man inne på centralen på 6 min så det är lätt att ta sig överallt, Mall of Scandinavia finns så man har alltid tillgång till allt man behöver. Nära till Hagaparken, enkelt att ta sig överallt med bil osv. Inte så mycket cafeer och restauranger, men trivdes ändå jättebra!

  Reply
 • ser att du fått massa bra tips så jag kan bara hålla med om hägersten/älvsjö/årsta, liljeholmen (liljeholmskajen dock dyrt), hammarby sjöstad, solna, bromma, sundbyberg, gröndal (❤️), aspudden

  Reply
 • Absolut är årsta mysigt men som du säger rätt dyrt! Annars liljeholmen, aspudden, mälarhöjden, västberga och midsommarkransen. Alla de ligger nära stan, har så mysig stämning och fin natur!

  Reply
 • Solna/Sundbyberg/Bromma!!!! Jag och min sambo köpte vår första lägenhet i Mariehäll i Bromma, ligger 5 min promenad från centrala Sundbyberg där du har tillgång till allt! Restauranger, affärer, fik, pendeltåg tunnelbana bussar tvärbana. Vi köpte en jättefin gammal lägenhet som ser ut som en riktig gammal södermalmslägenhet, men tack vare att den låg i Mariehäll så fick vi en skitfin lägenhet för en mycket billigare peng. Tips!!

  Reply
 • Skulle säga att Bromma eller Midsommarkransen är mysigast! 😊

  Reply
 • Skulle säga att Bromma eller Midsommarkransen är mysigast! 😊

  Reply
 • Skulle säga att Bromma eller Midsommarkransen är mysigast! 😊

  Reply
 • eftersom bostadsmarknaden är så hemsk har jag behövt flyttat runt och hat nästan bott i alla delar av stockholm 🙄
  sundbyberg/solna är supermysigt och nära till stan, sumpan har även en vettig bostadsparkering.
  Nu bor jag i årsta och trivs superbra! bra löparrundor, lugnt men samtidigt nära stan, skulle rekommendera allt längst tvärbanan!
  de ställena jag inte trivits på är slutet på gröna linjerna åt båda hållen dvs hässelby, farsta 😊
  lycka till!

  Reply
 • De äldre byggnaderna i sundbyberg har en extrem stan feeling! Finns ju självklart en massa nyproduktion där också om man hellre är för det men själv är jag lite för den äldre arkitekturen. Det är verkligen supermysigt där! Dessutom tar det endast 10 min kommunalt 😊

  Reply
 • Fina! 😊

  Reply
 • Kolla Enskede!! Supermysigt. tar ca. 15-20 min in till tc med tunnelbana och runt 10 min in till söder

  Reply
 • Solna är fint, Råsunda området där ligger perfekt till både pendeltåg och tunnelbana och är väldigt mysigt. 😊 hoppas ni hittar nått bra!

  Reply
 • Min pojkvän bor i Abrahamsberg, vid Bromma och jag tycker det är ett supermysigt område! Tar 15 minuter till stan med tunnelbanan, nära till mataffärer och man på ett snabbt sätt ta bilen till stan om man vill!

  Reply
 • telefonplan. precis köpt lägenhet där och ska flytta snart. 6 min till söder och typ 14 till tc. supermysigt område, restauranger, cafeer osv 😊 tips

  Reply
 • Mörby backe är ett väldigt trevligt område. ligger nära till tuben men även klippor och vatten

  Reply
 • Hej!! Fina och mysiga förortsområden att flytta till är Bromma, Solna, Enskede, Midsommarkransen, Mälarhöjden

  Reply
 • Jag har bott på Stora Essingen och älskade det! Ca 10-15 min buss till Fridhemsplan och tvärbana antingen mot Solna eller Sickla. Otroligt mysigt ställe med badställen runt om ön. Känns som en småstad fast det bara är ett stenkast från stan! Lilla Essingen är också nice. En nackdel är väl Essingeleden som är tungt trafikerad, kan vara jobbigt när man som ni har bil.

  Reply
 • råsunda i solna! eller aa större delarna av solna är trevliga! typ västra skogen ligger ju precis vid pampas marina och tar 10 min till tc med tunnelbanan. sundbyberg är pckså fantastiskt. älskar även damderyd och täby men det äe lite längre in till stan 😊 kram!

  Reply
 • Bergshamra, Solna!! Alltså trivs så bra här. Vi har både Brunnsviken och Edsviken, Ulriksdal och Haga på promenadavstånd. Jag bor i norra delen av bergshamra och har 50 meter till centrum samt tunnebana (tar 11 min in till TC med röda linjen). Samt att man bor ett stenkast från skogen. Min pojkvän har också bil och parkeringsplats får man nästan direkt. Även okej priser än så länge. Haha skullle kunna sälja in Bergshamra hela dagen, men trivs verkligen så himla bra här. Lycka till med lägenhetsletandet 😊 Kram

  Reply
 • Håller med om Bergshamra i solna verkligen. De är så nära stan men ändå nära naturen om man vill ha sånt<3

  Reply
 • midsommarkransen!

  Reply
 • Kolla Hägersten, Liljeholmen, Hjorthagen, Johanneshov 😊

  Reply
 • Thorildsplan är perfa!

  Reply
 • 15min till TC kan vara lite tufft om man tänker sig bo i en förort. Jag tycker Nacka är väldigt fint (dock ej tunnelbana). Det är ju rätt stort så då är det väl mot Sickla du ska bo för att det ska vara så nära stan som möjligt. annars Hammarbysjöstad är också superfint!! Vet också många som trivs bra i Huddinge men det området är jag inte lika bra på…

  Reply
 • 15min till TC kan vara lite tufft om man tänker sig bo i en förort. Jag tycker Nacka är väldigt fint (dock ej tunnelbana). Det är ju rätt stort så då är det väl mot Sickla du ska bo för att det ska vara så nära stan som möjligt. annars Hammarbysjöstad är också superfint!! Vet också många som trivs bra i Huddinge men det området är jag inte lika bra på…

  Reply
 • Många platser precis söder om södermalm är så himla fina. Årsta, som du säger, men då är det tvärbana/buss som gäller till gullmarsplan och sedan tunnelbana därifrån. Bara några minuters resa visserligen.

  Hammarbyhöjden är superfint! Så även Hammarby Sjöstad.

  Skärmarbrink!

  Midsommarkransen.

  ASPUDDEN ❤️

  Gröndal (tvärbana/buss till liljeholmen men lööööjligt fint).

  Gamla enskede (t-bana sandsborg) är fantastiskt.

  Det va mina tips!!!

  Reply
 • Gamla råsunda i Solna är super mysigt och fint och har en liten ”stankänsla” över sig! Super nära till flera tunnelbanestattioner, bussar, mall of scandinavia med pendeltåget, osv. Dessutom kan man ta en liten långre promenad in till birka/vasastan vilket är supermysigt om det är fin dag och man har lite tid över! Gamla Råsunda har både lite dyrare lägenheter som är äldre och har en Vasastan känsla, super fina!! men dessutom har de nyare/mindre/större, alltså vad man än kan tänka sig! Super mysigt område, jag växte upp där när jag var yngre men när jag var 11 flyttadevi in till Vasastan men jag längtar nästan tillbaka, för det är inte speciellt långt emellan men ”stan” hetsen finns inte i Råsunda på samma sätt, så starkt tips!! (Den bästa sushin i Stockholm ligger även på Råsundavägen, den är lite mindre men alltid smockfullt! Finns även andra mysiga uteserveringen och restauranger i närheten) Båda sjöarna Råstasjön och Lötsjön ligger även super nära om man vill ta en mysig kvällspromenad eller jogga runt dem, plus vid lötsjön finns stora ängar och Blå stugan som är ett mysigt café/restaurang, super mysigt på sommaren att sitta vid vattnet och fika!! Råsunda är faktiskt ett underbart område, och Arenastaden som ligger jättenära utvecklas hela tiden!! Gud vad långt det blev men kolla in Gamla Råsunda!!

  Reply
 • Hej fina Alice!!
  skulle starkt rekommendera Årsta, bor själv där och med pendeltåget i Årstaberg så tar det 7 min (2stopp) in till Centralstationen.
  lycka till med sökandet, puss!

  Reply
 • Jag skulle starkt rekomendera Sundbyberg!! Det är hur mysigt som helst, finns egentligen allt man behöver så som shopping, många restauranger, mataffärer osv. Du kan ta både tunnelbanan och pendeln och är i stan på 6 min. Jag har bott i både Solna och Sundbyberg, och Sundbyberg är lätt min favorit utav dom två!
  Önskar er lycka till med lägenhetsköpet, kram!!

  Reply
 • Jag skulle rekomendera Danderyd, typ mörby centrum. Om du bor i krokarna där har du väldigt nära till mycket, både centrum, natur, vattnet och stan. Där har du femton minuter in till stan med tunnelbanan. Hoppas du får en fin dag!

  Reply
 • Hej hej!!
  Måste verkligen rekommendera Hjorthagen (Bianca bor ju i Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen är de äldre lägenheterna som ligger precis på kullen ovanför Norra Djurgårdsstaden skitnära tunnelbanestationen Ropsten ). Det är mycket billigare priser i Hjorthagen jämfört med andra centrala områden men det ligger (tro det eller ej) faktiskt innanför tullarna. En tvåa på kanske 40-50 kvm kostar ca 3milj. Det tar bara 8 min med tunnelbana till TC och det är cykel/gångavstånd till Östermalm och Gärdet. Det är lugnt och harmoniskt, skitnära FANTASTISK natur. JÄTTEnära E4an och sen dom byggde lidingötunneln är det verkligen aslätt att ta sig med bil, bra parkeringsmöjligheter också. Kan verkligen rekommendera!! Alltså tips tips tips för en första lägenhet. Hjorthagen lite som en gömd guldklimp i Stockholm enligt mig (med andra ord – en bra investering) TIPS! Kram

  Reply
 • Solna är fint! Råsunds och filmstaden är fina områden, och nära till lite grönområden och mos och sånt. 😊

  Reply
 • Hägerstensåsen!
  Liljeholmen
  Marievik!!
  Aspudden <3
  Midsommarkransen
  Gröndal

  Nära till så fin natur, nöjen och stan (gångavstånd/10 min med tuben) Dom ovanstående är alltså i min åsikt riktiga smulltronställen!
  Önskar er så mycket lycka till i ert sökande, i know the struggle.

  Reply
 • Liljeholmen och Midsommarkransen är superfina områden, 10 min-ish men tunnelbana in till stan!

  Reply
 • Sumpan for the win!!!! ALLT finns här i Sundbyberg – tbana, pendel, tvärbana o massa bussar. 8 min till TC med pendeln o 4 min till Odenplan! PLUS underbar natur, nära till MOS, motionsspår osv osv. En ministad precis utanför city. Är helt såld.

  Reply
 • 110% Solna!! bl.a Råsunda är så otroligt fint och så mysigt… så så så smidigt att ta sig till stan med både tvärbana, buss, pendel och tunnelbana (!!!)

  Reply
 • Liljeholmen!!

  Reply
 • Hammarby Sjöstad!!!!

  Reply
 • Enskede,hammarbyhöjden och midsommarkransen skulle jag checka!

  Reply
 • hammarbyhöjden, enskede är fantastiskt mysigt! 10-13 min till stan!

  Reply
 • Solna eller Sundbyberg!! Växt upp i ena och bor nu i andra, det är super smidigt att ta sig till och från kommunalt, bussar, tunnelbana, pendel samt tvärbana!! Samtidigt som båda ställerna även känns som en liten egen stad i sig med massa resturanger, shopping centrum och fina natur delar! <33

  Reply
 • sundbybergs centrum alla dagar i veckan!!! pendel (8min till tck) tvärbana o t banan (12min till tc)
  och sjukt eftertraktat!!!

  Reply
 • Torsvik, Lidingö! 15 min till TC

  Reply
 • Hello! Jag och min pojkvän har ganska nyligen flyttat till Hammarbyhöjden och jag är FÖÖÖRÄLSKAD. Mycket natur, 10min med tuben till stan och mysiga lägenheter överallt.. Tips tips tips 😊

  Reply
 • Jag har precis köpt lägenhet i Traneberg (Alvik), 10 min till centralen med tunnelbana, jättenära vatten och sjukt trevligt Annars finns det fantastiskt mycket fint i Aspudden. Essingeöarna är underbara. Enskede. Listan kan göras lång, men mitt tips till dig (eftersom jag precis har varit i djungeln) är att sikta in dig på en del av staden, vill du vara söder, norr, väst om stan? Och sen ser du till att hålla megakoll där, på hur priserna har varit under året, och på så sätt vet vad en lägenhet borde vara värd. Jag förlorade flera budgivningar för att jag trodde att det blev ett för högt slutpris, men genomsnittsmässigt så var det inte så. Sätt press på mäklare att dom ska höra av sig när det finns nåt i områden du tittar. Lycka till! <3

  Reply
 • Ni borde verkligen titta på hammarbyhöjden, vääääärldens bästa områden. Jag bor där och fullkomligt älskar det. 15 min till östermalmstorg osv. Otroligt fint läge, vill aldrig på någonannanstans.

  Reply
 • Enskede! Älskar Gamla Enskede. Finns så mycket fint till okej priser. Mycket sekelskift eller nyproduktion om man hellre föreslår det. Tar 20 minuter att gå in till söder eller typ 3 stopp med tbanan.

  Reply