Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | May 15, 2018

#25 HOES BEFORE BROS

Först och främst vill jag kommentera det faktum att jag och Bianca fått statistiken på att vi är Sveriges STÖRSTA podd efter P3 dokumentär (som i övrigt ingen podd kan mäta sig med). Förstår ni hur sjukt det är? För jag gör fasen inte det. Eller jo, jag förstår varför vi är det eftersom jag älskar vår egna podd men att vi är störst i hela detta land är så stort att jag får svindel. Även ifall vi hade haft hälften av de antal lyssningar vi har nu varje vecka så hade det varit precis lika kul oavsett. För att podda är sån jäkla terapi och jag rekommenderar varenda kotte att starta podd med sin kompis! Världens absolut bästa jobb.

Nu över till veckans avsnitt som släpptes idag – Hoes before bros.
Vi pratar om Eurovision där Benjamin briljerade och hans instagram exploderade. Bianca och Philipe ska äntligen flytta ihop och vi diskuterar huruvida det kommer gå galant eller sluta upp i katastrof. Vi pratar om sociala regler och vad man har för skyldigheter gentemot människor man är bekant med. Vi pratar om man får eller inte får prioritera sin partner framför sin bästa vän. Jag och Bianca avslutar veckans podd med några härliga “This or that” för att ni ska få lära känna oss ännu lite närmare. Let me know ifall ni lyssnat på veckans avsnitt och i så fall – Vad tyckte du om det?

Har ni tankar, funderingar eller frågor så kan ni maila in till [email protected] – PUSS


9 kommentarer9 kommentarer om “#25 HOES BEFORE BROS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh va kul att ni blivit så stora i poddvärlden!! Fullt förstårligt då ni är grymma!!<33

  Reply
 • grumt💕💕💕💕

  Reply
 • Tisdagens höjdpunkt som ALLTID<3 Har självfallet lyssnat och det var verkligen så så bra blandning mellan olika ämnen och sjukt roligt att få höra era upplevelser om andra resenärer på flygplatsen haha! Underbart!

  Reply
 • Lyssnade på dagens avsnitt och jag kände att jag bara var tvungen att lämna en kommentar om det här. Kände igen mig så mycket i det du berättade om hur dina vänner behandlade dig efter att du träffat din kille. Jag har suttit i exakt samma sits och har verkligen glidit ifrån vissa av mina vänner på grund av det. Jag har alltid varit stöttande i deras kärleksliv och träffat deras killar men vågar knappt säga ett ord om min pojkvän till dem när vi ses. De har heller aldrig visat intresse i att träffa och lära känna honom. Vill bara säga att det kändes skönt att höra om någon annan som varit med om samma sak. Precis som du berättade så har jag skämts väldigt mycket över detta och tvivlat på hur bra jag är som person/vän. Tack för att du berättade! Det känns som att det är väldigt tabu att prata om att man glider ifrån sina vänner när man träffar en kille och att det ligger mycket skam i det. Trots att hela ansvaret inte alltid ligger på personen som går in i ett förhållande, även ens vänner kan bidra till detta. Idag har jag nya vänner som stöttar mig i allt och lyssnar lika mycket på mig som jag på dem när det kommer till kärlek. Tack för ett grymt avsnitt!

  Reply
 • äskar er podd, lyssnar på den varje tisdag

  Reply
 • Hej Alice! Vill bara börja med att säga att jag verkligen tycker du verkar vara världens typ goaste och hörligaste tjej! Sjukt stor inspirationkälla! Lyssnar exakt VARJE vecka på er podd som jag följt enda sen början och ni blir vekrligrn bara bättre och bättre! Tycker du och Bianca gör världens bästa jobb med podden och vekrligen ÄLSKAR att lyssna på er! Har lyssnat på veckans avsnitt och tycker vekrligen fet var grymt. Så sjukt mycket som jag relaterar till i er podd och särskillt detta avsnitt då du tog upp detta med att du blev lämnad utanför din kompiskrets när du och Philip blev tillsammans, var själv i precis samma sitts. Vännerna liksom glömde bort än, man blev intr bjuden på fester eller andra tillställningar eftersom man ansågs vara tråkig då man inte kunnde flörta med massa killar och leva singel-livet. Sjukt tråkigt att det blev så och min sambo reagerade precis likadant ovh undrade varför jag inte var med mina kompisar längre, var inte så att jag intr försökte hitta på saker med dem men man var som sagt inte ”lika rolig” då man hade pojkvän. Men som sagt när man kom ur sin lilla ”kärleksbubbla” så såg man ju vilka vänner som faktiskt fanns där för en och vilka som bara stuckit. Tråkigt att det ska behöva bli så men idag känner jg även att jag omges av riktiga vänner som tar mig som jag är oavsett om jag är singel, i ett förhållande osv. Bara så sjukt roligt ändå att kunna relatera så sjukt bra till er podd! Fortsätt med det ni gör! Ni är grymma och så sjukt stora inspirationskällor för mig och säkerligen många andra! Ha det bäst finaste Alice!

  Reply
 • Ett riktigt bra avsnitt!

  Reply
 • Som alltid har ni lyckats lysa upp den vanligt hemska tisdagen, jag älskar er podd och ni tar upp viktiga saker som både bekräftar andras känslor och händelser eller vägleder de som ännu inte varit med om samma sak. Mysigaste tjejerna i Stockholm, all kärlek till er <3

  Reply
 • riktigt bra avsnitt denna vecka… började tröttna men ni kom verkligen tillbaka i detta avsnitt med intressanta samtalsämnen 😊 grattis till priset också!

  Reply