Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | May 13, 2018

Mina sommarplaner 2018

Nu när jag har haft hela helgen till att bara få slappna av så har jag och Philip fått tid till att prata ihop oss om hur våra sommarplaner ser ut. Det slog mig att sommaren är ju egentligen från och med nu eller nästa månad så jag tänkte dela med mig av de sommarplaner jag har skrivit ner i kalendern än så länge:

MAJ

Maj har hittills bjudit på helt magiskt väder vilket jag är väldigt tacksam för. Resten av månaden kommer att innebära en hel del jobb vilket gör att jag kommer att blir kvar i Stockholm. Det känns faktiskt konstigt att inte befinna mig på västkusten när vädret är såhär fint. Man blir lite vilsen när man inte har en båt att åka ut med eller en klippa att lägga sig och sola på…. Vilsen göteborgare strandsatt i Stockholm dvs. I slutet på maj infinner sig Guldtuben (idag är förresten sista dagen då ni kan rösta) vilket jag faktiskt ser fram emot!

JUNI

Min födelsedagsmånad!!
Man hade ju velat gå på summerburst i Göteborg men min inbjudan måste ha kommit bort i posten… lol.
I övrigt så kommer jag att resa en hel del i Juni. Först en sväng till Toscana med ett gäng bloggkollegor vilket ska bli så himla nice. Vi ska åka dit tillsammans med ett företag men syftet är att slappa och ha det gött. Därefter är jag hemma i två dagar och sen flyger jag till Marbella tillsammans med världens bästa gäng för 10 dagar med sol, fest och härligheter. Jag fyller ju 22 år och det kommer att firas där! Aaaah så överdrivet peppad på det. När jag kommer hem så ska jag gå på Beyonce dagen efter. En sammanfattningsvis grym favoritmånad.

JULI

Juli månad och vi börjar närma oss Philips semesterveckor!
Mitt jobb är ju väldigt flexibelt för det mesta men för Philip som har ett 7-4 jobb så har vi bestämt för de tre-fyra veckor han har ledigt spendera på västkusten. Hans föräldrar har det mest idylliska sommarhuset på Mollösund och jag kan inte föreställa mig att spendera sommaren på något annat ställe. Önskar att jag kunde ta med alla jag älskar dit och bara visa vad jag menar. Själen får sådan ro och allt är bara magi.

AUGUSTI

När Philips semester är slut och hans hockey drar igång igen så är det en vecka kvar tills way out west. Min absoluta favorithelg på hela året. Alla jag tycker om från Stockholm och Göteborg samlas i min hemstad och festar tillsammans. Troligtvis kommer jag att styra en rolig grej samma helg som kommer bli riktigt kul. Mer om det då! Av erfarenhet så behövs det ca 2 veckor att återhämta sig efter en sådan helg. Här någonstans har jag ingenting planerat och sommaren börjar tragiskt nog gå mot sitt slut. Jag är faktiskt redan nu sjukt taggad på en höst i Stockholm med roliga projekt, egen lägenhet och ny energi efter något som ser ut att bli bästa sommaren.


21 kommentarer21 kommentarer om “Mina sommarplaner 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här