Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | May 8, 2018

Livepodden ligger ute! #24 Biancas pinsamma hemlighet

Det är extremt många so frågat ifall livepodden kommer att sändas som ett vanligt avsnitt och jag kan idag meddela att det ligger ute för er att lyssna på! Det är inte ett vanligt avsnitt som ni kommer att höra utan jag och Bianca sitter på en liten scen med en stor publik som sitter och lyssnar. Så var snälla ifall ni tänkt ge kritik haha…
Vi fick ett mail från en som lyssnat på veckans avsnitt och som tyckte att avsnittet var bra MEN att det stundtals kändes som att vi var programledare på Barnkanalen. Det fick mig att skratta till för att det var typ så det kändes som.. Galans publik drog väldigt mycket yngre lyssnare än vad vi vanligtvis har vilket gjorde att vi blev tvungna att anpassa våra samtalsämnen en del, som ni kanske kan förstå.

Bianca och jag pratar i avsnittet om vår relation och beskriver varandra så gott vi kan. Ni får höra hur jag hanterar min scenskräck och ni får även ta del av Biancas absolut pinsammaste hemlighet.

Till nästa livepodd (som vi garanterat kommer att ha) kommer vi att köra åldersgräns så att det blir lite mer anpassat 🙂 Så kommer man att kunna köpa öl och festa med oss efterråt eller något sånt 😉 Hur kul?

Hoppas ni gillar veckans poddavsnitt!


17 kommentarer17 kommentarer om “Livepodden ligger ute! #24 Biancas pinsamma hemlighet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kom och livepodda i Skåne!! Ni är så grymma!!!

  Reply
 • Jättebra avsnitt!

  Reply
 • Ett av de absolut bästa avsnitten so far! ✨

  Reply
 • Neeeejjj!! Jag kommer säkert inte få vara med på eran nästa livepodd😢 Snälla!!! Ingen åldersgräns🙁 Kan ni inte typ låta föräldrarna till barnen under gränsen få bestämma om de får lyssna eller inte? Vill sååå gärna komma på er nästa livepodd! Blir ledsen om det ska vara åldersgräns😢

  Reply
 • Annars var er livepodd siperbra😅💖⬆️⬆️⬆️

  Reply
 • *superbra

  Reply
 • Hmm… Jag förstår nu i efterhand varför det ska vara åldersgräns…. Tar tillbaka min kommentar. <3

  Reply
 • Det låter intressant.

  Reply
 • sjukt bra avsnitt! ni är så proffsiga!!

  Reply
 • Ni är så himla bra!! <3

  Reply
 • så bra avsnit !!

  Reply
 • bäst!!

  Reply
 • sjukt bra är ni💗🌸

  Reply
 • Yaaaay! Bästa grejen med Tisdagar ju!!! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  Reply
 • hej fina du! kan du inte snälla börja länka dina kläder, älskar din stil!!! vill veta vart outfiten du hade på LE är ifrån, så jäkla snyggt!

  Reply
 • Hej Alice! Måste fråga om du bott i Torslanda/Björlanda då jag såg att ni åkte där i din senaste vlogg samt att du sa att du gått på Björlandagården i er livepodd? Blev så förvånad då jag själv är en tjej från Björlandagården haha! Hade vart så kul med ett inlägg om hur du växt upp i Göteborg, vart man hänger och det hade varit så roligt med mer tips om restauranger/barer i Göteborg också! Kram

  Reply
 • HAHAHAHAH skrattar lite gott åt att det kanske blir fest med er efter nästa livepodd! Känns som att det lär bli nån form av dejavu för mig då jag FLERTALET gånger har drömt [på nätterna alltså] att jag har varit kompis med er två och vi tre har hängt tillsammans och festat osv. Hahaha skulle vara så jävla coolt om det kunde bli på riktigt!!
  Grym du är, Alice! Har verkligen fått upp ögonen för dig sen ni startade podden. You go, girl! <3

  Reply