Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | May 7, 2018

VI VANN ÅRETS PODCAST!!!

I lördags var det dags för Iconfest, som många av er kanske redan vet. Jag och Bianca började tidigt på morgonen och spelade in för Wahlgrens värld redan på morgonen. När vi var klara hoppade vi in i bilen och åkte till Ävsjö och Stockholmsmässan. Att komma dit var helt absurt för att vara ärlig haha. Så många unga lyssnare som blev helt hysteriska när de såg Bianca gå innanför dörren. De både skrek och grät och Bianca hade ett riktigt Kardashian moment.

Ganska så direkt därefter så hade jag och Bianca vår meet and greet med alla lyssnare som köat sedan flera timmar innan. Kön tog på riktigt aldrig slut trots att vi gick över tiden med 15 minuter och det var så kul att så många poddlyssnare var där!!

Det var så kul att få krama så många söta ansikten. Det var minst sagt intensivt att hälsa på så många människor under nästan två timmar. Vi tog mängder av bilder och skrev autografer till de som ville ha 🙂

Min reaktion när jag fick presenter av er?! huuuuur gulligt?? Det var en som hade med sig mitt favoritgodis och jag höll på att smälla av när jag såg det. Blir varm inombords när jag tänker på hur fina ni alla är!!

Efter vår meet and greet var det dags för det jag varit nervös för i flera dagar innan, nämligen vår livepodd. Inte hade jag anat att det skulle gå så bra som det faktiskt gick?! Jag förstår ju att scenskräck 100% sitter i huvudet och när man faktiskt är där uppe så är det riktigt kul!! En timme gick hur fort som helst och plötsligt så var vi klara med vår livepodd. Alla som var på mässan var väldigt unga vilket var väldigt speciellt. Vi pratar ju i vår podd väldigt öppet om sex, alkohol och sådant som kanske inte är så lämplig men framförallt relaterbart för så ung publik haha, men vi gjorde det bästa av situationen! Poddavsnittet kommer att finnas uppe för alla som inte var där som vanligt imorgon tisdag 🙂

När vi var klara så gick vi upp till en takterass, tog varsitt glas champange och skålade för hur grymma vi är. Under galan som hölls senare under kvällen fick vi gå upp på scen och ta emot priset för årets podcast!! SÅ KUL!! Tack till alla som röstat 🙂 har sagt det innan och säger det igen – ni är bäst.

Alla bilder är tagna av bästa Stella Cocozza!:)


20 kommentarer20 kommentarer om “VI VANN ÅRETS PODCAST!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till er så roligt för er =)

  Reply
 • Yayyyy grattis finaste ni!!! <3

  Reply
 • Grattis!! <3

  Reply
 • Grattis 😊

  Reply
 • Grattis <33

  Reply
 • Åh grattis!! Ni är så värda det, bästa podden och den enda jag gillar att lyssna på varje vecka. kram ♥️

  Reply
 • Grattis!!

  Reply
 • Grattis! Dock är det lite tråkigt, för jag var där och hade köat i flera timmar och när jag väl stog i princip längst fram så var ni tvugna att gå… Jag fick en jättesuddig bild med Bianca men ändå. Var väldigt tråkigt att jag inte fick krama er och ta en ordentlig bild med båda… Ni var egentligen den enda anledningen att jag kom dit så, som sagt, väldigt tråkigt. Jag blev faktiskt så ledsen att jag grät när jag gick där ifrån. Vet inte vad jag vill säga med detta men ja… Men såklart, GRATTIS och jä*lar vad duktiga ni var på livepodden (ni tog faktiskt med min fråga:-D). Puss<3

  Reply
 • Grattis!! Det förtjänar ni verkligen!!

  Reply
 • Gratiis!! NI är såå värda vinsten <3<3

  Reply
 • Grattis! Älskar er podd!

  Reply
 • Grattis!! Det är ni värda!!

  Reply
 • Yay 🙌🏼 så duktiga! Stort grattis till er ❤️❤️

  Reply
 • Dere er fantastisk flinke <3 Forbilder!

  Reply
 • Stort grattis!

  Reply
 • grattis sötaste följ mig 😊

  Reply
 • grattis 😀 ni är så sköna 🌞

  Reply
 • Så kul att ni vann! Grattisssss!

  Reply
 • Grattis! Det förtjänade ni verkligen!! <3

  Reply
 • Hej! Jag ÄÄÄLSKAR er podd. Och ni är så himla härliga. Jag förstår att det inte är något som stör alla, men jag har väldigt svårt att lyssna på vissa avsnitt på grund av hur smaskiga rösterna låter. Det är så himla tråkigt för står verkligen inte ut, inte för att jag tycker det låter äckligt utan för att det är allt jag hör och jag kan omöjligt koncentrera mig på vad ni säger då smasket hörs högre. Livepodden som släpptes i veckan var en sån. Kanske något att tänka på. Kram!

  Reply