Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:06 | May 2, 2018

Avslöjar min stora hemlis – något ni bett om

Inlägg i stolt samarbete med Glossybox

Behind the scenes från plåtningen med glossybox för några veckor sedan. Hade så kul på den plåtningen!

“The Map Box” – Hur söt? Köp boxen med rabattkoden “ALICEMAJ20” för 20% rabatt HÄR

I superstolt samarbete med Glossybox så var jag i deras studio i mars månad och plåtade en grej som jag vet har varit väääldigt efterfrågat från er. Det är inget mindre än en eyeliner tutorial som kommer att vara med i deras magasin som kommer med glossyboxen nu i maj!! Jag har fått se hur det kommer att se ut och det är riktigt snyggt gjort om jag får tycka till själv 😉 Plus att ni kommer få de olika stegen och tips på hur ni kan tänka när ni applicerar er eyeliner. Ni vill inte missa detta och ni får nu äntligen en tutorial på hur jag lägger min signum eyeliner!

Ni som vill beställa hem er box kan använda min rabattkod ALICEMAJ20 som ger er 20% rabatt. I boxen kommer magasinet med min tutorial samt 5 grymma produkter som ni kommer att älska. HÄR kommer ni direkt till glossybox. Hoppas ni kommer att gilla mitt lilla inslag i magasinet och jag hade blivit så glad ifall ni ville tagga mig i era bilder eller stories så fort ni fått hem er box med min tutorial i 🙂 iiiih så taggad på att ni ska få se!!!


14 kommentarer14 kommentarer om “Avslöjar min stora hemlis – något ni bett om”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här