Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | April 26, 2018

En stor dag idag & att våga drömma

Alltså wow, vilken grej.

Idag lanserades kampanjen som jag och Awa fotade med Rami Hanna för H&M. Det är så jäkla fett att se sig själv på deras startsida (HÄR) samt att våra ansikten finns i deras butiker runt om i landet. HUR SJUKT?

Vill på något sätt pausa i detta och bara vara glad för en stund. Tacksam över vilka äventyr jag får vara med om och vara nöjd över hur hårt jag jobbat för att vara där jag är. Det känns konstigt att säga så när jag själv inte tycker mig vara nära något slags “mål”, men det är viktigt att stanna upp och klappa sig själv på axeln då och då.

För ett år sedan hade jag precis flyttat till Stockholm. Ifrån min familj, pojkvän och vänner och delade nu mer en lägenhet på 40 kvm med en tjej jag aldrig tidigare träffat. Jag var arbetslös, hade en hyra på sju tusen kronor, festade fem dagar i veckan och mådde skit rent ut sagt. Så vilse i vad jag höll på med och vart jag ville ta vägen.

Nu är jag här i en stad som känns som hemma med en pojkvän att dela det hemmet med. Jag hittade mig ett syfte och tycker att livet känns spännande oftare än de mörka stunderna. Varje dag får jag lära mig någonting nytt och utvecklas som kvinna i varje aspekt. Det är fett att bli tagen på allvar för att inte tala om att ta sig själv på allvar. Våga tro att man är någon som kan uppnå någonting trotts att själva drömmen känns ouppnåelig och skitläskig.

Vad drömmer du om?


17 kommentarer



17 kommentarer om “En stor dag idag & att våga drömma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till er 😃⭐️

  Reply
 • grattias!

  Reply
 • Åh vad underbart, grattis! Det är så viktigt att stanna upp och njuta också. Inte bara sikta mot nästa mål. Själv drömmer jag om att bli fotograf. Och jag är påväg! 😀 // Petra Elisabeth

  Reply
 • Intressant och personlig text att läsa 😊 Jag har nyligen börjat läsa din blogg. Det vore intressant att höra om hur du tog dig ifrån den svåra tiden du beskrev med festande och arbetslöshet och till den ljusare perioden du befinner dig i nu.

  Reply
 • Alltså så fin bild! Du gör helt rätt i att pausa och få njuta av den här stunden, så lätt hänt att vi glömmer bort det och rusar på utan att klappa oss själva på axeln och va lite stolt. Så viktigt (speciellt i dagens samhälle) att hinna andas och njuta av det vi åstadkommit!

  & tack för att du vågar berätta att du också mått skit, tror det kan hjälpa andra att känna att det är okej att ha sina dippar. Kram ♡

  Reply
 • GRATTIS! Vilken fin blogg 😊

  Reply
 • Helt fantastiskt att man kan lyckas som du! Grattis

  Reply
 • Sjukt häftigt, grattis Alice 😉

  Reply
 • Helt otroligt att så mycket hänt på bara ett år ändå! Inspirerande och fin påminnelse att det går <3

  Reply
 • Åhh du är så grym!! Du förtjänar allt! KRAMIS ❥

  Reply
 • grymt! grattis 🌷

  Reply
 • Wow 🙌🏼

  Reply
 • Älskar dig <3! Du är värd allt, fantastiska Alice

  Reply
 • vad drömmer du om……att bli egenföretagare och kunna leva 70% på det kompinerat med annat,
  att kämpa i vårt och torrt(ordagrant när jag står ute och undervisar i en paddock 15h i veckan) och en dag nå sitt mål! du är ju goals, du vågade och du gjorde de, tack för sådana som DUUU som gör det dem drömmer om! ❤️

  Reply
 • Vilken stjärna, vilken förebild! Min dröm är att kunna resa på heltid medans jag försörjer mig på vägen, att bli en resande influencer vore rätt fett! just nu är det något jag jobbar hårt för och bor just nu i Australien på diverse platser medans jag reser runt. Jag älskar eran podd – kram från en svensk globetrotter

  Reply
 • hejj Alice! en fråga bara, klänningen du har på bilden kostar ju 249kr på hemsidan, men här står det 99kr? stämmer det?

  Reply
 • Härlig blogg du har 😊 Har en stor tävling på gång på min bblogg, med smink som ,elf, bareminerals m,, kul om du är med 😊

  Reply