Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | April 25, 2018

Me and my docs

– Inlägg i samarbete med Dr. Martens –

Dr. Martens nya sandaler hittar ni HÄR och i deras butik på Katarina Bangata i Stockholm.

En favoritlook från en solig dag i New York, som ni kanske redan sett sneakpeaks av på min instagram för ett tag sedan.

Dr. Martens har nu en kampanj som heter Worn Different där jag i samarbete med dem stylat min egna look. När jag fick se sandalerna som de skulle släppa för ett tag sedan så var det några från kollektionen som var givna för mig att klicka hem. Älskar det faktum att det är en “chunky” sula på sandalen ovan, utan att den är tung på foten vilket är en grym update från deras förra kollektion! Jag har jobbat med varumärket innan och är så oerhört stolt över att de vill fortsätta jobba tillsammans med mig eftersom det är ett av mina absoluta favoritmärken. Dr. Martens har funnits med mig sedan jag var liten och jag associerar deras klassiska bootsen stenhårt med festival. Jag är så taggad på att köra en sommaredition och bära dessa till alla festivaler i sommar!

Ska ni på några festivaler i sommar??


11 kommentarer11 kommentarer om “Me and my docs”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här