Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | April 22, 2018

suns out

– Inlägget innehåller betallänkar –

Pants: River Island / Top: Nelly / Shoes: Nikeadlinks

Wooow vilket väder denna helg bjudit på.

I fredags satte jag mig tillsammans med ett gäng tjejer på strandvägen och drack rosé på strandvägen från klockan 3 på eftermiddagen till att vi drog vidare till spy bar där vi spenderade resten av natten tills klockan 4 på morgonen. Hade så jäkla kul med fjärilar i magen av att det kändes precis som en sommarnatt.

Lördag morgon och jag vaknade upp på story hotels mer förkyld än jag någonsin. Hade trotsat det hela fredagen och carpe diemat trots förkylningen som trängde sig på redan då. Det fick man absolut sota för och hela lördagen spenderades hemma i soffan framför Aviciis dokumentär. Så fruktansvärt tragiskt alltihop och jag tycker att ni borde läsa Emelies text HÄR där hon sätter ord på allting jag känner. Så vackert skrivet och hjärtskärande att ta in.

Idag ska jag fortsätta kurera min aggressiva förkylning och ha en riktigt lugn söndag. Vad ska ni hitta på?


55 kommentarer55 kommentarer om “suns out”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här