Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | April 18, 2018

hemma igen efter kampanjplåtning

Herreguuuud vilken lång dag.

Började klockan 6 av att jag gick upp tog mig en dusch, drack mig en kopp kaffe samtidigt som jag bokade en taxi. Idag har jag varit iväg och plåtat en fett stor och spännande kampanj som ni snart kommer att få veta mer om! Det tog exakt hela dagen och först nu landade jag hemma i soffan efter att ha blivit hämtad i stan av min fina pojkvän. Han står i köket och lagar middag till oss och jag öppnade mailen för att sitta med den resten av kvällen.

Är helt slut i huvudet men ville mest kika in och uppdatera er med vad jag pysslat med idag. Resultatet tror jag kommer bli helt sinnessjukt bra och det har varit så kul att få fotas tillsammans med Awa av bästa Rami. Sånt sjuk team!!

Hoppas ni haft en superfin dag <3


17 kommentarer17 kommentarer om “hemma igen efter kampanjplåtning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här