Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:30 | April 16, 2018

Veckans planer – v.16

Måndag:

Morgontränig på Joe & the Juice med fashionablefit bootcamp klockan 8.00. Därefter ska jag och Awa välja kläder inför en superrolig kampanjplåtning vi ska göra tillsammans. När vi är klara med det ska jag sätta mig och jobba med mailen över en lunch. Klockan 17 har jag tid hos Angelica för att äntligen få mig en fräsch låtsasbränna.

Tisdag:

Vi släpper nytt poddavsnitt!! Jag jobbar hemifrån på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag på löpning med fashionablefit. Vi är ett stort gäng tjejer som springer intervaller upp för backar och trappor i en timme i runt om stureplan. Förra tisdagen var minst sagt jobbig så jag är lite nervös för att gå på det igen… På kvällen ska jag på ett middagsevent där bl.a min fina vän Sabina Ddumba ska uppträda. Ska bli väldigt mysigt!!

Onsdag:

Träning med fashionablefit bootcamp på morgonen och sen direkt in i duschen för att göra mig inför kampanjplåtning. Resten av dagen plåtar vi med Rami Hanna bakom kameran. En av de duktigaste fotograferna jag vet och även en bra vän så jag är fett taggad på resultatet av plåtningen!!

Torsdag:

Hela dagen är avsatt för möte-marathon. Tänker att jag ska försöka klämma in en massage för att ta hand om min stela kropp.

Fredag:

Morgonträning med fashionablefit i vanlig ordning! Absolut bästa sättet att starta helgen på. Ska stanna kvar och käka frukost och snacka skit med tjejerna som alltid ger mig massa härlig energi. Sedan ska jag jobba framför datorn, fota till bloggen osvosv, ni vet allt som sker “behind the scenes”. Är sugen på en AW om ryktet om att det ska bli 21 grader stämmer?! wow isf.

Lördag – Söndag:

Morgonträning lördagmorgon med fashionablefit på Joe . Sen har jag iiinga planer resten av helgen och det gör mig lyckliiiii!!


10 kommentarer10 kommentarer om “Veckans planer – v.16”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här