Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | April 11, 2018

VLOGG – Staycation med P

Tjenixen!

En riktig bjussig vlogg när ni får hänga med på både lördag och söndag. Jag checkar in på Berns tillsammans med Philip för att unna oss en “staycation”. Ni får hänga med på förfest hemma hos Bianca och sedan ut på klubben. Dagen efter vaknar jag och P upp något bakis och käkar varsin hamburgare till frukost eftersom hotellfrukosten stängt för längesedan, hehe. Sen möter jag upp tjejens på Scandic downtown camper för att gå på spa och fira Cassandra och Abena som fyllt år. Avslutningsvis beställer jag och Philip hem mängder med foodora upp till sviten för att sedan somna med matkoma deluxe. Världens härligaste helg fångad på video! Hoppas ni gillar den 🙂

Glöm inte att prenumera så jag vet ifall ni vill ha fler videos eller inte. Samt kommentera om det är någon speciell typ av video ni hade velat se på min kanal. Let me know!


11 kommentarer11 kommentarer om “VLOGG – Staycation med P”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3

  Reply
 • var hittar jag din gröna jacka? så fet!😍

  Reply
 • Skulle gärna vilja se en style relaterad video och massa vloggar såklart

  Reply
 • kan du länka champion mjukissättet? :*

  Reply
 • Så himla härlig vlogg Alice, alltid så genuin!! Din helg såg verkligen ut att ha varit grym!<3

  Reply
 • Att du går ut i mjukiskläder känns ju inte helt 100 för att vara ärlig.

  Reply
 • Ska prenumenera på din kanal direkt!! <3

  Reply
 • hej Alice! Tänkte boka en weekend till göteborg med min pojkvän i sommar som överraskning. Har du något tips på fint och centralt hotell? Samt resturanger, uteställen och annat roligt man kan göra i Göteborg. Älskar din blogg och stt du har börjat vlogga!

  Reply
 • hej Alice! Tänkte boka en weekend till göteborg med min pojkvän i sommar som överraskning. Har du något tips på fint och centralt hotell? Samt resturanger, uteställen och annat roligt man kan göra i Göteborg. Älskar din blogg och stt du har börjat vlogga!

  Reply
 • Ni är ju så fina!! ❥

  Reply
 • så himla härlig video! Älskar dina vloggar! 😃

  Reply