Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | April 10, 2018

VÅRA FRAMTIDSPLANER

Godmorgon på er!!

Jag och Bianca har släppt ett nytt avsnitt av “Har du sagt A får du säga B”. Vi pratar om veckan som gått, om att jag drömde att jag var gravid med nipple piercing vilket leder oss in på våra framtidsplaner. Bianca har lite mer utstuderat visualiserat hur hon vill bli friad till, hur hon ska gifta sig och mer eller mindre planerat hela framtiden. Jag vet några grejer men tänker mest på att bli rik.. lol. In och lyssna på veckans avsnitt!

​Idag vaknade jag först halv 10 på morgonen. Redigt trött (jag är trött på att vara trött nu) öppnade jag telefonen och insåg genast alla saker jag måste betala av idag. Jag ska nu hälla i mig en kopp kaffe för att sedan göra i ordning mig och möta upp @moamattsson i stan. Det är pressvecka här i Stockholm så vi ska förbi ett presskontor innan vi sätter oss ner för lunch och jobb framför datorn. 

Solen skiner här i Stockholm och jag hoppas att vi alla får en magiskt fin tisdag 🙂 Det tror jag nog eftersom att podden släppts idag ;);)​


5 kommentarer5 kommentarer om “VÅRA FRAMTIDSPLANER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så kul att höra hur ni ser på er framtid, håller tummarna för er :*

  Reply
 • Tips: ta extra d vitamin tillskott och b12 om du äter lite mejerier/ägg. Du kan ha vitamin brist.

  Reply
 • Bara jag som insett att erat poddnamn är såå bra på så många sätt? Först de ni pratat om, att har man sagt a får man säga b. Men även såhär: Har du sagt Alice, får du Bianca säga,också! 😃😍

  Reply
 • Hej! Vill börja med att säga att jag älskar er pod! 😊 Har en fråga angående senaste avsnittet och det är varför ni båda utgår från att det är killen i ett förhållande som ska fria – dvs ni ställer frågan “hur vill du bli friad TILL” och ifrågasätter inte det överhuvudtaget eller har ingen av er ens tänkt tanken på att ni själva kan fria till er kille? Blev bara så förvånad eftersom ni annars verkar ha så sunda åsikter kring unga tjejer och att vi ska kunna ta för oss, göra karriär, vara självständiga, ambitiösa och driftiga osv – för mig känns det väldigt gammaldags tänk att direkt utgå från att det är killen som friar. Aaajaa vill alltså inte klanka ner på er med den här kommentaren utan ville försöka trycka på lite att ni gärna får vara mer normkritiska – dvs konstruktiv feedback! 😊

  Reply
 • Älskar er podd! Fyller 18 i sommar och vore kul om ni gjirde en nybörjar krog guid för Sthlm/hissar och dissar krogar <3

  Reply