Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | April 3, 2018

Före / Efter

Före / Efter
Men alltså huuuur tillfredsställande är inte dessa bilder bredvid varandra?? Får sån inre ro!!
Idag var jag hos Rania på Serenity och fräschare upp mitt hår. Vi la in blonda slingor och klippa bort det slitna samt tonade det kallare. Känns som att jag bär en peruk för att håret är typ för perfekt. Rania är bäst!!

Sååå nöjd!!
Idag sov jag fett länge och började min morgon med kaffe och jobb hemifrån. Lyxen med att vara egenföretagare är att jag slipper stressa iväg på morgonen oftast. Jobbade och städade undan lite hemma innan jag gav mig ut i solen och åka in till stan. Var förbi ett presskontor och lämnade tillbaka lite kläder jag lånat och mötte upp Awa, Linnea och Benjamin på en kaffe. Klockan 16.15 hade jag tid gos Rania på Serenity och sedan dess har jag bara lutat mig tillbaka och njutit av att bli ompysslad. Massagestol och allt!
Nu är jag på tåget hem igen och ska möta min fina pojkvän på Ica för att handla middag tillsammans. Är sugen på någon laxrätt med pesto, mmmm..
Puss!


22 kommentarer22 kommentarer om “Före / Efter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här