Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | March 28, 2018

VLOGG – L.A. DEL 2

Andra delen av min resa till LA är här!! woopwoop 🙂

Vi hikear, klubbar, äter nonstop, går på konsert, dansar och massa mer. Tycker videon blev riktigt bra och jag hoppas att ni också gillar den! Let me know ifall det är någon speciell typ av video ni skulle vilja se på min kanal och glöm inte att prenumerera!

On another note så mår jag inge bra idag… Vaknade vid 6 imorse och kände direkt att min kropp inte blivit bättre sedan igår. Har ont i mina leder och känner mig riktigt svag i kroppen. Tänker därmed tycka synd om mig själv och vila resten av denna dagen trots att solen lyser utanför fönstret. Jag och Philip hade egentligen planer för kvällen som jag nu får se huruvida vi går på eller om jag får stanna hemma…
Det är sådana här dagar när jag inte mår så bra som jag tackar livet för youtube, netflix och min säng.


16 kommentarer16 kommentarer om “VLOGG – L.A. DEL 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här