Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:52 | March 28, 2018

Restaurangtips i LA

Umami burger

Faktiskt min sista burgare innan jag lämnade LA. Jag beställde tryffelburgaren med tryffelpommesen och jaa… ni fattar ju. En burgare med mycket och saftigt kött som garanterar att min blir mätt. Vi käkade på restaurangen som var på flygplatsen men om man går till deras “riktiga” restaurang i stan så ska det tydligen vara ännu bättre!!

Jon & Vinny’s

Jag säger då det….. Jon & Vinny’s är ett sånt jäkla måste om ni åker till LA. Italienskt kök som verkligen vet vad de håller på med. Omg min mage kurrar bara av att tänka på maten vi åt där.

Sweet green

Det enda nyttiga stället jag kommer att rekommendera är detta stället. Troligtvis min enda nyttiga måltid jag åt på hela resan också haha. Ett superfräscht salladshak där man kan komponera ihop sin egen sallad eller göra som jag och beställa en färdig som de gör på plats. Jag tog en kale ceasar tillsammans med en lemonad!

The Beverly Hills Hotel

Detta stället får man ringa till och boka tid på i förväg – obs.
Ett superfint hotell (v
äldigt kändistätt, lol) som vi var på och åt lunch en dag. Maten kostade skjortan men servicesen, miljön och det vi åt var värt det! Jag tog avokadomacka och tryffelpommes…. mhmmmm.

The Butcher’s daughter

Detta är också ett väldigt populärt ställe och du kan räkna med att väntetiden för att få ett bord kan vara upp till en timme. Jag tog en juice och acaibowl som var sååå god. Extra plus till miljön som är supermysigt och väääldigt instagramvänligt! Tycker detta stället toppar det som ligger i NY!

Korea town & Toast bakery cafe Inc

Två kvällar gick vi och käkade Koran bbq i Korea town. Om du uppskattar bra kött så rekommenderar jag verkligen att gå dit! Det finns flera ställen bredvid varandra som är bra, men för att se vilken jag gick till så kan du kolla min vlogg, bästa stället!
Toast bakery är ett grymt ställe för att käka brunch med en meny som hade det största utbudet jag sett, haha. Extremt generösa portioner riktigt american style 🙂

Shake shack

Av alla hamburgerkedjor är Shake shack min absoluta favorit. Tror vi åt där typ 4 gånger under mina 9 dagar i LA. Jag blir verkligen aldrig besviken av det salta köttet, dressingen och det fluffiga brödet. Aaaaagh min mun vattnas va gott……

The Nice Guy

Typ den bästa pastan jag ätit i hela mitt liv har ni på bild ovan. Jag beställde en bolognese i tron om att det var ett rätt så trist val men OJ vilken matupplevelse. Så krämig och smakrik att jag blev helt mållös. Lisa beställde varma donuts till efterrätt som vi doppade i chokladsås…. vill gråta vad gott det var på The nice guy!!!!

Hoppas ni uppskattar sådana här inlägg!! Skriver väldigt sällan om mat men kände att det skulle vara fel av mig att inte dela med mig av tips på mina magiska smakupplevelser från LA. Kommentera om ni har några frågor på något ställe och let me know om ni åker till någon av restaurangerna och säg vad ni tyckte!!


27 kommentarer27 kommentarer om “Restaurangtips i LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mumsigt!

  Reply
 • Åååh vad gott det ser ut!!

  Reply
 • Smaskens 😉

  Reply
 • åh ser gott ut =)

  Reply
 • sååå gott, ska nog boka en resa nu ! 😉

  Reply
 • Sitter precis och lyssnar på din och Biancas podd när du pratar om LA och alla matställen haha! 😍

  Reply
 • Sitter precis och lyssnar på din och Biancas podd när du pratar om LA och alla matställen haha! 😍

  Reply
 • ÄLSKAR SÅDANA HÄR TYPER AV INLÄGG!!!😍😍😍

  Reply
 • Såg gott ut 😍👌

  Reply
 • Omg allt ser bara så drömmigt ut!! Mer såna här inlägg 😃 <3

  Reply
 • ser helt magiskt gott ut! Bra restauranger och matupplevelser kan ju göra halva resan ☺️ kul inlägg!

  Reply
 • Alltså funderar ni alls på att er podd har finlandssvenska lyssnare? Jag skulle ALDRIG prata så dissande om ett annat land som du pratade om Finland. Jag må tex inte tycka att maten är nåt extra i Tyskland eller att deras språk är fint men skulle ALDRIG dissa Tyskland, i synnerhet i en stor podcast som har tyska lyssnare! Hur har dina föräldrar uppfostrat dig?

  Reply
 • det var bara hennes åsikt hur är du uppfostrad när du går in på internet och anstränger dig så mycket bara för att säga till henne att hon är ouppfostrad.

  Reply
 • Hej Alice! Jag förstår att det säkert är opinspirerande, dåligt väder och ont om tid- MEN.. det hade varit kul att få se lite mer outfits här igen, regelbundet som förr. Älskar din stil!

  Reply
 • Meeen så gott! Tack för tipsen! <3

  Reply
 • Vad gott allt ser ut!

  Reply
 • Nice post and i love your instagram. https://palinpalin.blogspot.com

  Reply
 • Så nice 😃

  Reply
 • Drömm

  Reply
 • Så gott det ser ut

  Reply
 • resturangtips i göteborg skulle uppskattas 😊

  Reply
 • Hur redigerar du dina bilder Alice? tacksam för svar!

  Reply
 • Mat är livet, så gott allt ser ut. Ska till italien nästa månad så då blir det till att äta massor av pastarätter 😉

  Reply
 • Det såg inte alls dumt ut det där 😊

  Reply
 • Tack för tipsen! Bor själv i LA men har typ bara varit på två av dessa ställen haha. Ska passa på medan jag är här! <333

  Reply
 • mer maaaat i bloggen snälla haha 😟

  Reply
 • Hej, fråga till dig Alice! Du äter kött ser jag, kan inte du ta upp den här frågan i din blogg?

  Fråga:
  Du pratar mycket om att du gillar djur (hundar mest då) får du inte lite ångest av tanken att du äter djur? Även om de haft ett bra liv blabla så äter du levande varelser vars existens inte är för att människor ska få äta ”gott”. Hur reflekterar du? Skulle du själv kunna döda ett djur för att få äta din hamburgare eller går det bara bra om någon annan gör det åt dig`? 😊

  Vill genuint veta, har själv ätit kött för typ bara 3 år sedan men sedan jag slutade så har jag verkligen insett hur sinnessjukt det är….

  Reply