Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:05 | March 27, 2018

Röka gräs i Los Angelice

Lyssna HÄR

Tänkte påminna er om att det finns ett nytt poddavsnitt uppe men jag somnade direkt när jag kom hem och har sovit tills nu… Känner mig febrig i kroppen och inte alls särskilt stark just nu. Hoppas verkligen på att må bättre imorgon!

Som sagt så finns det ett nytt poddavsnitt ute där vi pratar om mina dagar i LA, Bianca är i Marbella och filmar, vi pratar om ångest och hur vidrigt det är att sprida nakenbilder. In & lyssna och glöm inte att prenumerera så att ni inte missar när nya avsnitt släpps 🙂 Ni kan också maila in till [email protected] ifall ni vill att vi tar uppe några specifika frågor eller ämnen!!


12 kommentarer12 kommentarer om “Röka gräs i Los Angelice”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så bra podd!

  Reply
 • Lyssnade på avsnittet genom hela min löpruda ikväll, älskar, älskar, älskar!!!

  Reply
 • har väntat så!!!

  Reply
 • hort att vi har basta graset har i LA! hehe

  Reply
 • Hoppas du mår bättre snart och att du inte blir sjuk! Krya! <333

  Reply
 • Krya på dig!! <3

  Reply
 • ser verkligen fram mot nästa, har precis lysnat💕

  Reply
 • Hej. Lyssnade på början av detta avsnitt och blev väldigt besviken på ert dissande av FInland. Vet ej om ni är medvetna om detta men 5 % av Finlands befolkning är finlandssvenskar, dvs har svenska som modersmål, och ni har därför högst sannolikt en stor skara lyssnare från Finland. Hur ni pratade, eller främst du, om vårt hemland, som förresten är vääääldigt likt ERT kära land, var väldigt omogoet och framför allt väldigt respektlöst. Kanske du besökte Finland på en grå dag och råkade serveras dålig mat (vilket jag råkade ut för då jag besökte Stockholm förra veckan) men tråkigt att döma ett helt land pga det.

  Reply
 • japp, jag blev helt besviken och vill inte lyssna på podd längre… och typ ALLA finländare (inte finna….) kan svenska eftersom det är det andra officielt språket…. educate yourself

  Reply
 • är också en av de 5,5% som har svenska som modersmål och har följt dig sedan du började blogga (och har många vänner som gjort samma) och blev besviken av dissen gällande finland. Det är väldigt likt sweden på många sätt och vis, synd att du hade en dålig erfarenhet men man ska inte döma ett helt land för det..

  Reply
 • Bästa podden. <3

  Reply
 • Håller med till 100 % .. Älskar podden men blev grymt besviken pga detta uttalande .. Är också en finlandssvensk som lyssnar på podden & känner många vänner som gör det. Känns JÄTTETRÅKIGT och outbildat att uttala sig om Finland på det där sättet speciellt om man sett landet från typ flygplatsen .. Känns som ni borde läsa på lite om er granne Finland och dess finlandssvenskar, vi vet massor om er svenskar & ert land och älskar er. Varför inte ge oss en chans då också som inte baserar sig på EN upplevelse av landet? Nä. Blev riktigt besviken ..

  Reply