Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | March 24, 2018

Svar på några av era senaste frågor

“Vilket filter använder du på den här bilden?”

Jag använder en app som heter HUJI som ger ett filter och klocka längst ner i bilden 🙂

“SNÄLLA SVARA! Ska till LA om 1 månad och undrar om det är gratis att gå till poolen vid Hollywood Roosevelt? Har läst att det är gratis men att man förväntas att beställa mat/dricka för en viss summa? Stämmer det? 😊 Bästa bloggen och podden! Blir såå taggad på att åka när jag ser dina magiska bilder från LA 😍”

Hej! När vi gick dit så behövde vi inte betala något för solstolarna. En av oss beställde mat så det verkade inte vara något “krav” på att man måste beställa för en viss summa för att vara där. När vi var där så var det inte överdrivet med folk vilken kan ha med saken att göra.. Men det kostade ingenting för oss som inte åt 🙂

“Hej! Haha jag har en lite konstig fråga! Har sett att du har tre piercingar i öronsnibben och en helix (?) på ena örat. Har själv två i öronsnibben och en helix och är sugen på att göra en till i just den öronsnibben. Undrar hur många du har på ditt andra öra? Tänker om det kanske ser tomt ut om bara har ett i ena örat medan man har fyra i andra?”

Hej! Minns att jag funderade mycket över detta när jag själv skulle ta hål i örat så frågan är helt rimlig 😉
På bilderna nedan kan du se att jag har fyra hål i mitt högra öra. Hade fem hål först men ett hål blev infekterad och växte igen när jag var tvungen att ta ut ringen.. På mitt andra öra har jag bara två hål i öronsnibben längst ner. Kan dock inte hitta några bilder jag tagna på det örat just för att det råkar vara min “fulsida” hehehhe.

“Så bra vlogg!! Go go go 😍 vad heter låten i videon?”

Taack 🙂 Låten heter “Gotta have ya” med Kalle Engström på epidemic sound. Det är en tjänst som man kan betala för att få a
nvända musik till sin youtube utan att videon plockas ner av youtube. Tips till er som vill ha musik till er youtubekanal!!

“Var kommer din orangea jacka ifrån?”

Den är från & other stories och ni hittar den HÄR (adlink) och HÄR (adlink) är en liknande från Weekday.


16 kommentarer16 kommentarer om “Svar på några av era senaste frågor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina bilder!!!

  Reply
 • vackra bilder och bra svar!

  Reply
 • Bästa <3

  Reply
 • Så fina bilder<3

  Reply
 • super fint inlägg💗

  Reply
 • Älskar dina bilder 😍 när du använder vsco appen, vilket filter använder du där? du har samma filter/nyans på de flesta av dina bilder. det är så snyggt!!!

  Reply
 • vart är bodyn/baddräkten från som du har på mitten bilden högst upp? sååå snygg på dig

  Reply
 • Dina bilder är verkligen pricken över i:et. När du använder huji, drar du ner mättnaden i någon annan app efteråt? Jag slutade använda pga filtret är såå intense men när jag ser dina bilder så tänker jag att någonstans har det verkligen gått snett i min lilla process…

  Reply
 • Du är så galet snygg Alice!!

  Reply
 • Vilka coola bilder!!

  Reply
 • Så snygg och tack för svaren!! <3

  Reply
 • undrar exakt samma!!! mina blir så extrema men vill mest åt datumet bara, har kollat runt i appen men verkar inte som att det går att dras ner på något sätt, så frustrerande!! Alice- What’s your secret??

  Reply
 • undrar exakt samma!!! mina blir så extrema men vill mest åt datumet bara, har kollat runt i appen men verkar inte som att det går att dras ner på något sätt, så frustrerande!! Alice- What’s your secret??

  Reply
 • Så ball som alltid!

  Reply
 • Du har alltid så snyggt redigerade foton 😉

  Reply
 • hej gud va fina bilder från LA! har en fråga, jag undrar vart du bodde i LA och vad priset ligger på om man nu vill vara där 2 veckor? är det nära till santa monica eller ligger boendet lite utanför ..
  är det hotell eller hur funkar det. tack för svar 😊

  Reply