Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | March 20, 2018

Life is cool by the pool

Bikini: Urban Outfitters

God morgon här och god kväll hos er 🙂

Igår bjöd LA på magiskt väder som vi annars haft lite otur med denna resan. Eller i förhållande till vad som bjuds på hemma i Sverige så är det ju magiskt men samma dag som vi lämnar LA så kommer det vara superfint och jättevarmt… så segt. Vi spenderade eftermiddagen igår på Hollywood Roosevelt och slappade i solen på en solbädd. Bikinin jag har på mig köpte jag här om dagen och jag älskar den. Älskar underdelar som kommer upp högre på höften!

Sitter just nu i vårt gemensamma kök i Air Bnb:et som vi hyr och jobbar undan mail som trillat in medan jag sov. Det är en konst att balansera fritid, jobb och tidsskillnad under en och samma resa. Börjar längta lite (men bara väldigt lite) efter att komma hem till Philip, rutiner och att ha koll på saker och ting, hehe.

Puss på er!


31 kommentarer31 kommentarer om “Life is cool by the pool”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här