Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | March 20, 2018

17. Frågepodd

Your favorite local girls har släppt ännu ett poddavsnitt som ni kan lyssna på HÄR !

Trots att jag befinner mig i LA så vill vi självklart att ni ska få ett nytt poddavsnitt att lyssna på!
Ett något kortare än vad vi brukar spela in men den är rätt så mysig ändå. Vi pratar om hur man blir stor på instagram enligt instagrams algoritm, huruvida jag blev “känd” genom Bianca och svarar på några av era frågor som ni mailat in till [email protected] 🙂

Nu ska jag ut och fånga dagen här i LA. Hoppas ni gillar podden!!


10 kommentarer10 kommentarer om “17. Frågepodd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här