Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:33 | March 18, 2018

LA baby

MMMmmmmmjaaaa, vad jag njuter här borta.

Traskar runt och brunchar, fotar, äter pizza, njuter av solen och shoppar var och vartannat här borta. Jag har haft en riktigt sådan dag där jag blir helt existensiell och verkligen uppskattar mitt fantastiska liv och att jag har möjligheten att upptäcka såna här magiska platser. Det är svårt att skriva ner och sammanfatta allting vi gör på dagarna eftersom jag knappt sitter med datorn när jag är här.. men det skall komma upp en vlogg imorgon som visar mina dagar lite mer utförligt 🙂

Har ni varit i LA? Vad tycker ni om stället?


21 kommentarer21 kommentarer om “LA baby”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här