Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:46 | March 13, 2018

Nytt poddavsnitt – “Är vi vuxna nu?”

Godmorgon på er!

Jag ska precis hoppa på flyget som går direkt till LA men först vill jag bara påminna er om att det är tisdag idag (!!!) vilket innebär ett nytt poddavsnitt. Vi pratar om Mellohelgen, att vi börjat dansa och om huruvida vi är vuxna eller inte.
Finns att lyssna på typ överallt 🙂
Om ni vill maila in till oss med ämnen att ta upp eller tankar kring podden så når ni oss på [email protected]!
Nu ska jag till LA och leva livet i värme. Är inte alls bitter över det nu när jag ut och det snöar utanför flygplansfönstret. Vi hörs när jag landat!


14 kommentarer14 kommentarer om “Nytt poddavsnitt – “Är vi vuxna nu?””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • YEY 😃

  Reply
 • BÄSTA podden ever!! ha det bäst i LA

  Reply
 • 😃👍🏼💕

  Reply
 • bästa podden! 😍

  Reply
 • Lätt min favoritpodd!!!!

  Reply
 • Ällskaaart!!!

  Reply
 • Favvopodden!!

  Reply
 • Yay<3

  Reply
 • Hej svejs. Jag är en tjej med Asperger syndrom.
  Spana gärna in min blogg, läs om Asperger, kommentera och tipsa andra om mig. Jag vill att fler och fler ska få upp ögonen för hur det är att leva med en diagnos. Aspergers syndrom är ingen sjukdom som man kan bli frisk ifrån likt feber eller förkylning. Det jag har är en diagnos en funktionsnedsättning, vilket jag föddes med och också kommer att dö med.
  Följ gärna mitt liv i vardagen med allt vad det innebär och en diagnos som heter Aspergers syndrom.
  Ha det fint. Kram Josephine

  Reply
 • veckans bästa dag!

  Reply
 • åhhh, sååå avis

  Reply
 • ääälskar eran podd!! <33

  Reply
 • Hej Alice! För något avsnitt sedan i podden pratade du om svartsjuka när pojkvännen följer bikinibrudar/snygga tjejer på Instagram. Jag upplever samma sak som du gjorde men inte lika starkt. Det är klart det dels är ens egna självkänsla det handlar om, men att se ett specifik instakonto eller en like på en bild är jobbigt ibland. Jag har pratat med min pojkvän om ämnen som berör dels detta och känner mig lättad och trygg när han säger vad han anser om saken. Men av vissa anledningar så är det fortfarande jobbigt och provocerande när man ser att han följer ett visst konto. Hur skulle du hantera det och prata om det? Eller till och med, vad tycker Philip att man kan säga till sin partner om man tycker det är jobbigt? Kram på dig Alice, du är så himla bra

  Reply
 • precis börjat lyssna på er podd, perfekt att ha på morgonpromenaderna 😍👌🏻😘👏🏻

  Reply