Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | March 11, 2018

Sunday shopping

– Inlägget innehåller betallänkar –

HÄR / HÄRadlinks

HÄR / HÄRadlinks

HÄR / HÄRadlinks

HÄR / HÄRadlinks

HÄR / HÄRadlinks

HÄR / HÄRadlinks

Enligt mig är söndagar bästa shoppingdagen. Mysigaste är verkligen att ligga i sängen och scrolla igenom olika webbsidor för att sen klicka hem sina favoriter. Här ovan har ni mina favoriter från Nelly som jag klickat hem inför LA 🙂

Godmorgon förresten! Vilket jäkla helg jag har haft.
Jag har känt i min kropp att den är riktigt trött och inte helt 100 så har verkligen valt att avstå från alla sorters festliga aktiviteter hela helgen. Fredagen myste jag hemma med Philip, lördagen åkte jag och fixade mina naglar följt av Mello-mys hos Cassandra. Vi var ett gäng på 7 tjejer som hade bunkrat upp med massor med godis och sushi framför Mello. Kan ni fatta att Benjamin vann, så sjukt??? så välförtjänt!!!

När Mello var slut var tanken att jag skulle möta upp Linnea, Maja, Bianca och gänget på efterfesten men eftersom jag vägrar bli sjuk inför LA var jag “duktig” och tog det lugnt istället. Jag blev kvar hos Cassandra till 1 på natten och vi alla satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Igår var den mest perfekta tjejkvällen som jag värdesätter så högt. Det är så skönt att kunna prata om allt med folk som är likasinnade.

Nu är det söndag och jag sitter och käkar frukost med min pojkvän. Vi ska på några lägenhetsvisningar senare och käka någon god lunch i stan. Mys-dag!

Ps. Jag har vloggat denna helgen så jag ber om ursäkt för min bristande uppdatering denna helgen……..


7 kommentarer7 kommentarer om “Sunday shopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här