Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | February 28, 2018

Sneakermania

Arigato / Balenciagaadlinks

LV / Acneadlinks

Acne / Nikeadlinks

Har jag sagt att jag är besatt av sneakers….? Vill så jäkla gärna klicka hem de vita från Acne alternativt Balenciagas i beige som verkar vara slutsålda överallt i hela världen….

Får ofta frågor av er om inte jag kan tipsa om snygga sneakers, så här ovan kommer några jag haft ögonen på ett tag. Dock inga budgetsneakers direkt, men snygga är dom i alla fall!

Var och tränade med fashionablefit kl 8 imorse och käkade frukost direkt efter på joe and the juice. Satt kvar där en stund tillsammans med Hannah efter att alla hade dragit och körde ett mail-marathon innan jag stack iväg på ett superspännande möte. Håller på och planerar inför ett så jäkla roligt projekt som ni förhoppningvis kommer att få ta del av snart!

Nu ska jag strax sluta jobba för dagen och möta upp Bianca, Linnea och Maja och ta en kopp te och ha tjejsnack. Mys!


2 kommentarer2 kommentarer om “Sneakermania”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har inte riktigt vant mig vid den där typen av sko haha Tycker det lite ser ut som för en Bratzdocka men jag kommer förmodligen ha på mig sånna om ett tag. Kolla gärna in min blogg för mer fashion 😉

    Reply
  • Hej Alice! För något avsnitt sedan i podden pratade du om svartsjuka när pojkvännen följer bikinibrudar/snygga tjejer på Instagram. Jag upplever samma sak som du gjorde men inte lika starkt. Det är klart det dels är ens egna självkänsla det handlar om, men att se ett specifik instakonto eller en like på en bild är jobbigt ibland. Jag har pratat med min pojkvän om ämnen som berör dels detta och känner mig lättad och trygg när han säger vad han anser om saken. Men av vissa anledningar så är det fortfarande jobbigt och provocerande när man ser att han följer ett visst konto. Hur skulle du hantera det och prata om det? Eller till och med, vad tycker Philip att man kan säga till sin partner om man tycker det är jobbigt? Kram på dig Alice, du är så himla bra

    Reply