Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | February 25, 2018

Min lediga lördag

Hej bästisar!

Tog en dag ledigt från bloggen igår. Tillät mig själv att bara vara och njuta av att vara hemma bland familj. Jag vaknade hemma hos Philips föräldrar som serverade en finfrukost med allt man kan önska sig. Vi kramades med hans hundar innan vi åkte hem till mina morföräldrar. Hann knäppa två mobilbilder utanför huset medan solen lös med sina varma strålar i mitt ansikte. Så vackert i Göteborg med snö på marken och sol som lyste upp staden – sådant som gör att jag saknar hemstaden liiiiite. Det är inte lika enkelt för mormor och morfar att ta sig till Stockholm längre såhär på ålderns höst och jag saknar dom varje dag. Jag och Philip fick ätit lunch och umgås med dom vilket var så mysigt. Jag har världens bästa morföräldrar alltså, mysisar.

Efter lunchen åkte jag och Philip och mötte upp min tvillingbrorsa och hans bästis Per utanför stadsteatern. Vi hade fått i julklapp av min farfar att gå och se teaterföreställningen Gösta Berlings saga och dagen för det var nu inne. Jag gillar att gå på teater, olika föreställningar och musikaler och har gjort det en hel del under min uppväxt medan Philip aldrig tidigare varit på teater. Hela föreställningen höll på i hela 3,5 timmar med en paus emellan och jag råkade somna på Philips axel sista halvtimmen, hehe..

När föreställningen var klar och applåderna avtog, drog vi oss hem till min farfars lägenhet i stan för att fira att han fyllt 80 i fredags. Mina kusiner från Västerås sov hos oss, så imorse åt vi frukost och hängde med dom innan vi hoppade på tåget tillbaka till Stockholm. Sammanfattat en helg fylld med kvalitétstid med släkt och familj, haha.

Nu är jag och min trevliga pojkvän snart framme i huvudstaden igen. Imorgon börjar en ny vecka med massa jobb inbokat. Ni kan räkna med en ny vlogg på kanalen ikväll! Stay tuned <3


13 kommentarer13 kommentarer om “Min lediga lördag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här