Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | February 22, 2018

Preperations for tonight

Photo: Ellen Waldton / Edit: Me

Heels: Nelly (klick!) / Denim: Vintage Levis / Jacket: Brixtol / Hat: Broadway & sons –adlinks

Hej på er!

Igår var jag på Fanny Lyckmans event för hennes feta kollektion tillsammans med Missguided. Jag var bara tvungen att klicka hem dessa byxor till mig själv – så snygga! Efter hennes event tog jag taxi vidare till YUC där det vankade överraskning för Sabina Ddumba som fyller år imorgon. Älskar verkligen överraskningsfester (pik till samtliga av mina vänner/familj/pojkvän) och jag tycker att det är det ultimata sättet att visa uppskattning för någon man tycker om inför deras födelsedagar eller liknande. Vid klockan 12 hoppade jag och Philip, som var i närheten och drack öl med sina kompisar, in i en taxi och åkte hem och sussade sött.

Idag jobbar jag hemifrån med datorn i knät och förbereder en del inför min middag jag håller i ikväll på Kasai. Jag har bjudit in ett litet gäng kompisar på 15 pers för att fira att jag är Maybellines nya IT-girl. Ser så fram emot kvällen och att få äta massa god mat!

Vi hörs mer senare, puss på er!


11 kommentarer11 kommentarer om “Preperations for tonight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här