Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | February 21, 2018

Om att hitta hem och genuin lycka

Tights: HÄR / Top: HÄRadlinks

Älskar det här träningssetet, det ger mig lite yeezy vibes. Inte alls så mörk i verkligheten som de är på hemsidan dock… Tips!

Solen skiner idag och jag har en riktigt bra dag om jag får säga det själv. Kom iväg till träningen imorse och ni vet ju vid det här laget hur mycket jag tycker om fashionablefit training. Efter träningen stannade vi kvar och käkade mumsig frukost på Joe and the juice och planerade in en resa tillsammans som blir av i April, så taggad!!!

På väg hem därifrån reflekterade jag över hur genuint lycklig jag är. Hur alla människor jag omger mig av ger så mycket inspiration, skratt och värme. Jag inser verkligen att det är ett val man gör, vilken energi man väljer att omge sig av. Hur stor skillnad det är från förr och nu bara av att jag umgåtts med en annan typ av energi. Folk som inte snackar skit om andra, som unnar en framgång och som peppar i det som är svårt. Det är guld värt att ha sådana människor i sitt liv!

Jag älskar att umgås med människor som inte är helt som jag. Som ger mig perspektiv på saker och ting och som jag kan lära mig någonting utav. Det känns på något sätt viktigt att jag gör det, för att jag ska utvecklas till en bättre och klokare version av mig själv.

Nu har jag snart bott i Stockholm i ett år och jag är så hemma här nu. Mer hemma än någonstans någonsin. Tack livet för det!


22 kommentarer22 kommentarer om “Om att hitta hem och genuin lycka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersnyggt Alice 😉

  Reply
 • Jättesnyggt set!!

  Reply
 • Så himla viktiga och kloka tankar! Det stämmer verkligen att det i slutändan är en själv som väljer vad för typ av människor man både vill och kan omge sig av. Att FÅ energi av andra är underbart!! Glad att du känner dig så hemma i Sthlm😃<3

  Reply
 • vill beställa hem ett sånt set direkt!! riktigt underbart att du trivs och är så lycklig!

  Reply
 • Blir så inspirerad av dig!

  Reply
 • Fina fina du!

  Reply
 • Så grymt inlägg!!

  Reply
 • åh har också tänkt beställa det setet, men är så osäker på vilken storlek jag skall ta. vilken storlek har du i din?

  Reply
 • Åh har ockstå tänkt beställa det setet! Men är så osäker på strl, vilken har du?

  Reply
 • sjukt snyggt

  Reply
 • Men gud vad härligt!<3 Extremt härlig känsla<3

  Reply
 • Snygg!

  Reply
 • Vad glad jag blev av detta inlägg! Kram

  Reply
 • Super bra och inspirerande inlägg, love it!!<3

  Reply
 • Later helt underbart! <3

  Reply
 • Efter att ha lyssnat på din och biancas podd vecka efter vecka nu så läser jag din blogg med helt andra ögon. Bör tilläggas att jag INTE haft en dålig bild av dig innan, haha! Men genom podden tycker jag man får en mycket varm bild av dig. Du verkar så genuin och ljuvlig på alla sätt! Tack för en härlig podd och blogg! 😊

  Reply
 • Det är så kul att läsa att du verkar älska livet! Hoppas verkligen att det kommer bara att gå bättre för dig <3

  Reply
 • supersnygg!!

  Reply
 • Du verkar som en klok människa som har vädligt fina värderingar!! Underbar

  Reply
 • såååå snygg! o du verkar vara en riktigt härligt underbar, förstående människa.

  Reply
 • hur kan man ens va så snygg på gymmet?

  Reply
 • Ååh finns inget bättre än genuin lycka verkligen!! Så kul att det går så bra för dig och att du kör din grej, får massa inspiration & pepp (för att inte tala om eran podd, klockren ju!), kanske extra mycket eftersom vi är lika gamla och från samma stad. Fortsätt köra på! Kram

  Reply