Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | February 17, 2018

New in: Angel Canvas

Eytys Angel Canvas: HERE (out of stock)

Miiiih, vad tycker ni? Jag älskar dom. Så feta att de sålde slut helt på en dag förutom i deras butik här i Stockholm som hade ett par i min storlek, som jag såklart bara var tvungen att köpa hem. Tänk dessa till en ljus våroutfit… JA!

Idag är en konstig dag rent privat. Mycket negativ energi som skulle dealas med under en och samma morgon. Försöker hålla skenet uppe och vara tacksam för det jag har att vara lycklig över. Skulle egentligen vara med Philip hela dagen men han var tvungen att åka iväg och ordna med en situation och jag är kvar hemma med hela min packning som ännu ej är upp-packad efter New York. Så idag blir tillägnad åt att sortera, städa och få i ordning på lägenheten. Tänkte även smörja in mig med lite brun utan sol inför ikväll så jag styr en middag med ett gäng tjejer på Berns och direkt därefter ett förmingel på klubben Le. Kom dit vettja! Mer info på min instastory 🙂


15 kommentarer15 kommentarer om “New in: Angel Canvas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här