Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | February 14, 2018

Sätta ord på kärlek

Till han som får mig att längta till varje kväll då jag ska få somna i den tryggaste famnen jag vet.

Kärlek är så speciellt. Så okontrollerbart och häftigt att få känna.

Från en dag till en annan plötsligt inte kunna sluta tänka, längta och sakna en annan person man precis mött. Timmarna som går åt till att formulera meningar man vill ska tolkas rätt. Hur viktigt det är att inte vara för på men samtidigt inte svår.
Till den dag då det plötsligt är för självklart för att behöva funderas över. Så jävla självklara ihop.

Fyra år senare och mer självklara än någonsin.

Jag är så tacksam för människan vars famn jag får somna i varje kväll. Han som ser till att jag tar hand om mig själv, för att jag är det viktigaste han har. Han som ser direkt i min blick när jag behöver gråta i hans varma grepp och han som inte släpper taget förrän tårarna torkat och hjärtat slutat värka.

I fyra år har han fått mig att känna mig som den vackraste flickan på denna jord.

Hans sätt att se på mig när jag nyvaket häller upp söndagmorgonens första kaffekopp. Hans händer som greppar tag om min midja när jag står och lagar mat. Hans hand på mitt lår när vi åker bil och hans leende som drar sig över hela ansiktet när jag ohejdat skrattar åt mina egna tråkiga skämt.

Men framförallt, så har han i fyra år fått mig att känna mig att känna mig som den friaste tjejen i världen.

Fri till att våga jaga mina drömmar, resa till nya platser, träffa nya människor och flytta till annan ort. Helt utan att agera själviskt en enda gång. I fyra år har han gett mig möjligheten och friheten till att få växa som kvinna och det är jag så tacksam över. Tacksam över hur kravlöst och ovillkorligt han varje dag väljer att vara med mig och älska mig.

Den kärlek vi delar är någonting väldigt speciellt.

För evigt din,

A.


29 kommentarer29 kommentarer om “Sätta ord på kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här