Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | February 11, 2018

Roadtrip till Karlstad & Mello

Godmorgon från New York!

Jag har publicerat en ny youtubevideo på min kanal från vår roadtrip till Karlstad. Kommer att försöka vara mer aktiv på kanalisen nu så glöm inte att prenumerera för fler videos 🙂

Klockan är 8 på morgonen här borta. Jag har exakt 45 minuter på mig att käka frukost och klä på mig innan jag ska åka iväg till en studio och få smink och hår fixat inför en plåtning. Självklart har jag vloggat från dagarna härifrån så allt jag inte hinner skriva om här får ni ta del av i en vlogg snart 🙂

PUSS!


6 kommentarer6 kommentarer om “Roadtrip till Karlstad & Mello”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här