Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | February 8, 2018

on my way to NY

Tracksuit från Puma.

Hej på er!!

Klockan ringde halv 8 imorse och jag gick upp för att dricka kaffe och packa det sista inför resan. Taxin plockade upp mig utanför dörren och nu sitter jag på Joe & the Juice på Arlanda med Johanna som jobbar för Maybelline. Flyget blev framflyttat två timmar men jag tycker mest att det är skönt att få extra tid till att softa på flygplatsen. Ser så mycket fram emot att spendera tid på flyget och bara lyssna på musik, skriva, redigera bilder och rensa tankar. Det är verkligen kvalitetstid för mig och jag har absolut inga problem att sitta länge på ett och samma flyg, tvärtom tycker jag att det är så skönt. Vi flyger direkt och kommer fram mitt på natten New Yorks tid.
Jag frågade er på twitter om ni tycker att jag ska köra två vloggar från mina dagar i New York eller en lång med highlights från resan. Vad tycker ni?

Ni som följt mig ett tag vet att New York är min absoluta favoritstad i hela världen och jag är så sinnessjukt taggad på att åka dit nu igen och bara leva och andas staden. Det är någonting med stället som för att jag får fjärilar i magen och jag är så pepp på shopping, modevisningar, mängder av god mat, fest och bära snygga outfits. Hoppas ni är lika taggade som jag är!!! Vi hörs när jag landat igen 🙂


30 kommentarer30 kommentarer om “on my way to NY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här