Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | February 5, 2018

Veckans schema – Massage, Möten och New York

Måndag:

Jag lyckades sova förbi exakt alla larm imorse vilket ledde till utebliven morgonträning. Det gör mig dock inte så mycket eftersom min nacke plågar mig som aldrig förr. Sitter just nu hemma med en kopp kaffe i handen och ser om det finns någon massage att boka genom bokadirekt. Vid 12 ska jag fota outfit med hjälp av Ellen (lovade ju er att bli bättre på det). Jag och Bianca skall även podda veckans avsnitt hemma hos henne och efter det ska jag försöka få in ett milt träningspass.

Tisdag:

Är min nacke bättre vill jag tillbaka till nightfight för att börja boxas igen. Efter det ska jag till kontoret för att jobba innan jag ska iväg på ett roligt lunchmöte. Vi släpper nytt poddavsnitt också! Veckans bästa dag <3

Onsdag:

Veckans enda morgonträning med fashionablefit. Jag har en dag på mig att springa runt och fixa det sista inför New York. Utöver det skall jag beta av en hel del jobb samt ett möte kl 16.00. På kvällen skall jag på middagsevent med Aéryne.

Torsdag:

Early call time för att ta flyget till New York. Jag åker till New York tillsammans med Maybelline och kommer att vara där i 5 dagar för att gå på Fashion week. Aaaaaah så pepp!!!

Fredag – Söndag:

Lever livet i min favoritstad i hela världen. Går på visningar, äter mängder av mat, festar, shoppar och fotar massor.


24 kommentarer24 kommentarer om “Veckans schema – Massage, Möten och New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här